0 oy
408 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (665 puan) tarafından
Tiroid nodülü varmış biri kanlanmali galiba biyopsi istmuecek doktor olan varmı aranızda çok korkuyorum... Dua edin kızlar...

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanlanmali nasil bilmiyorum 1 cm üstü  biyopsi yapiliyor benim var ama küçük 
(665 puan) tarafından
1 Çn'den küçük ultrason kağıdı önerilir yazıyordu inşallah gerek görmezler canım dua edemisin...
tarafından
Ederim  tabi hayirli haberler al insallah kanlı olunca gerek duyulmus demekki canim
-Reklam-
0 oy
(1,795 puan) tarafından
İyi bir doktora git canım endokrinoloji varsa ona git orası gerekli görürse biyopsi ol. Bana da zamanında yapıldı ama boşuna yapilmis boyutu küçükmüş.

Ha yapılırsa da korkma acısız bı işlem sadece iğnenin girişini hissediyorsunuz içerde dönüşünü falan ama pek bı ağrı yok. Sadece sabit durman lazım
(665 puan) tarafından
Saol canım inşallah çıkmaz bişey bana dua eder misin...
(1,795 puan) tarafından
Ederim tabi ki canım korkma sakin ol
(665 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun...
0 oy
(191 puan) tarafından
Ben oldum korkulacak birşey yok iğne girince az hissediyorsun yutkunma dik dur sadece işlem bittikten sonra sağ sola bakma zor oluyor yutkunurken ağrı oluyor benimki öyleydi 
(665 puan) tarafından
Saol canim inşallah bişey çıkmaz seninki çıkmam galiba..
(191 puan) tarafından
Temiz çıktı canim
(665 puan) tarafından
Rabbim bida gostermisein inşallah...
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım nodül yoktu ama hamilelikte fazlaydı iyice araştırdım dere otu aşırı iyi geliyormuş her sabah akşam öğle yemeklerden önce bir tutam yedim ve kendi kendiene düzeldi hap kullanmadan sen hem tadavini ol hem dereotu mutlaka tüket
(665 puan) tarafından
Araştırdım inşallah yapacak onu Allahım herkese şifa versin...
(1,073 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Kanlanmalı nasıl oluyor bilmiyorum.. Ama biyopsi bana da yapılmıştı, hiç bişey hissetmedim.. Sadece yutkunmadan dur demişlerdi.. Bendeki büyüktü alındı ameliyatla
(665 puan) tarafından
Biyopsi ne içinde canım...
(1,552 puan) tarafından
Nodülün türünü belirlemek için yapılıyor aslında biyopsi.. Zehirli mi, zehirsiz mi falan diye.. Ama siz kanlanmalı diyorsunuz, türünü öğrenmiş gibisiniz.. Biyopsi yapılmadıysa türünü nasıl öğrendiniz, türünü öğrendiyseniz biyopsi ne için yapılacak ben de anlamadım :) Ultrasonda mı dediler kanlanmalı diye
(665 puan) tarafından
Ultrasonda yazıyor düzensiz ne bilim neyli kanamalı iiab önerilir diye ordan öğrendim oda biyopsiymis tabi daha uzman doktora gidecem endoknrolojiye ona göre...
(1,552 puan) tarafından
Zehirli veya zehirsiz olduğunu söyleyeceklerdir o zaman.. İnşallah zararsız olan çıkar
0 oy
(844 puan) tarafından
Benim var canm 4 büyüklüğünde 3 kere biopsi oldum hiç hissetmiyordum inan o bölgeyi sipreyle uyusturuyorlar genel cerrahi bakıyor zaten bölüm olarak ben ameliyatı olcam ama bebeğin büyümesini bekliyorum arada bi hormonlarıma baktırıyorum kan veriyorum ultrasonlada boğazına bakıyor takipte kalıyorum
(665 puan) tarafından
Temiz mi cokti seninki...
(844 puan) tarafından
Biopsiyle belli olmuyor canm 100100 onu ameliyatla alıp patoloji te göndermeleri lazım kesin iyi huylumu kötü huylumu olduğunu öğrenmek için
(665 puan) tarafından
Peki biyapsi ne için oluyor...
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Benimde var çok küçük doktorum sadece önlem amaçlı sende bir kere ultrason istiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
25 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde AdhdliBirAna (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 308 göst.
0 oy
1 cevap 175 göst.
0 oy
8 cevap 430 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,683 soru

24,404,377 cevap

350,392 kullanıcı

...