0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar smdi biz çok kalabalık bir aileydik 5 kardeşim annem babam vardı birde akraba ile aynı sofada yaşardık. Yani yemekler sofralar hep kalabalıkti. Bir lokma ekmek bile 3e 4e bölünüp yenirdi.

Şimdi evlendim eşim varken hoş sıkıntı yok ama eşim ise gidince tek lokma yiyemiyorm yalnızım sofra yemek bardak herşey gözüme batıyor. Bugün mesela eşim ful çalıştı. Kahvaltı ettim sadece. Sonra kahve kahve kahve o kadar. Sizde mi böylesiniz yoksa ben mi aşırı alışmışım. 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke benimde azcık iştahım kapansa ")) ilk evlendiğim sıra bende öyleydim gerçi bir şey yemezdkm bi akşam yemeği yerdim eşimle kahvaltı bile etmezdim ama şimdi çocuklar var beraber yiyoruz insanin canına can yoluna yoldaş oluyorlar güzel yavrularım:)) sende bize gel beraber yer iceriz 
tarafından
Aha valla bana sizden lazım ☺️☺️ kalabalıkta ooh miss
tarafından
") basım üstünde yerin var çık  gel
tarafından
Hoş gonlun yeter çok naziksin çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay valla yerim sefam olsun :D yiye yiye 48 den 64 e çıktım yav can boğazdan boşver

tarafından
Ah keşke alsam bende azıcık
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Yokya yemelisin kahve kahve olur mu 
tarafından
Kız zorlaa yesem 3 kaşık gdio sonra boğazıma diziliyor. Bende iştah şurubu aldım onu denicem
(6,681 puan) tarafından
Dene cnm olmaz öyle kendini yalnız yemeye alıştır gündüzleri tek olucaksin hep n reye kadar
tarafından
Valla 7 yıldır evliyim 7 yıldır değişmedi ama çok haklısın

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 348 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 533 göst.
4 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
10 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu