0 oy
355 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,494 puan) tarafından
Dün komşularda oynarken düşmüş o zaman dan beri topallıyor eşim kalçasına bir şey oluk galiba diyor kalça çıktığı bu yaşta olurmu Eylül 10 da iki yaşında olacak 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hemen acile git ne olur olmaz rotgen çekilsin bi bakılsın incilmis olabilir krem verirler
(1,494 puan) tarafından
Ay çok korkuyorum ya sabah götürecem
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Toparlıyorum gotur doktora muhakkak röntgen falan çekerler ayağını burkmus ağırtmis falan olabilir 
(1,494 puan) tarafından
Yarın götürecem
0 oy
tarafından
kalçanın sonradan çıkacağını zannetmiyorum ayağını burkmuş olabilir hastaneye gitmeden de bilemezsiniz 
(1,494 puan) tarafından
Yarın gidecem acile
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bence bekleme götür röntgen çekilsin bak benim 30 aylık oğlum koltuktan düştü Bilek de 2 kemik kırıldı 5 hafta alçı da kaldı çıktı şimdi alçısi 17 gün asla yürümedi şimdi 10 gündür topal yürüyor z9r bi durum hıc bekleme
(1,494 puan) tarafından
Ay canım ya çok geçmiş olsun yarın götürecem
(1,453 puan) tarafından
Inşallah bisey yoktur canım geçmiş olsun
(1,494 puan) tarafından
Amin canım inşallah ya öyle yürüyünce benim canım acıyor
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bir doktora gözükse iyi olur 
(1,494 puan) tarafından
Yarın götürecem canım
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Başka birşeyde olabilir hemen doktora git kendini ifade edebiliyor mu ediyorsa sor çocuğa. Geçen benimki birgün boyunca topal oldu iki üç saat hiç yürümedi sonra aksamaya başladı. Acile gittik gaz birikmiş o da ayağa vurmuş lavman yapıldı
(1,795 puan) tarafından
Acile git o zaman canım inşallah ciddi birşey değildir
(1,494 puan) tarafından
Yarın götürecem canım çok korkuyorum böyle kalır diye ona bir şey olursa kendimi hiç affetmem
(1,795 puan) tarafından
Birşey olmaz korkma çıkmışsa bile tedavisi var. Benim kız iki yaşına girdi birden anlattığım gibi oldu.gaz dediler. Ablamın ki iki yaşına girdi birgün buyunca ayağa hiç kalkamadı iki ayağına da basamadi doktora gittiler birşey çıkmadı düşmüştür korkmustur denildi ertesi gün hoplayıp zipladi
(1,494 puan) tarafından
İnşallah kızımda iyi olur
(1,795 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(392 puan) tarafından
Valla canım da dün alt komşunun 11 aylık oğlu düşmüş yataktan çocuğun parmak ucundan kalçaya kadar çatlak varmış alçıya almışlar dünden beri ağlıyor yavrum kıyamam oyuzden yarın hemen götür inslalah biseyi yoktur 
(1,494 puan) tarafından
Götürecem canım inşallah yoktur

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 133 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,897 soru

24,510,192 cevap

358,857 kullanıcı

...