Kızlar instagramda denk geldi baya da güldüm size atmak istedim gelin bakalım hem bu arada sormuş da olalım eşiniz ilk size mi baktı bebeğe mi? Benim bebeğim benden önce çıktı eşim ilk bebeği görmüş ama peşinden gitmemiş doğumhanenin önünde ben çıkana kadar beklemiş çıktığımda çok korkmuştu kıyamam
Doğumda yanımdaydı ve doğduğu an sarıldık sonra dahada gözlerini kızından alamadı ) hatta bana dikiş atılırken yaklaşık yarım saat sürdü kızımızda kucağında yanımızda bekledi öyle :)
Ayy nerden hatırlattın
Bende sezeryan oldum ilk bebegi görmüş oldu tabi. Neyse odaya geldim oğlum yatiyor yatağında ben kendi yatağımda cocugun başında habire bağırıyor çocuğumuzu gördün mü çocuğumuzu gördün mu diye
Görmemişin bir çocuğu olmuş jsjdbks
Bende o an ağrım var tabi ben ağrım.var diyorum sen cocuk diyorsun diye bağırmistim
Ahahaha güldürdü
Benim ilk doğumda eşim doğum sonrasına yetişmişti. Önce bana geldi diye hatırlıyordum ama şimdi sordum meğer önce bebeğe bakmış gıcık
Bak bu 64 bin beğeneni içinde bende varım
Rabbim nasip eder de doğum yaparsam anca o zaman öğrenirim ama ben Eşime sormuştum seni görene kadar asla ordan ayrılmam demişti
Ilk dogumumda bana bakmisti once ikincide oda da bebek kapinin yanindaydi hemen ona bakti unuttu mi ney bende burdayim eou dediydim
412,722 soru
12,426,278 cevap
45,492 kullanıcı