0 oy
1,391 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar instagramda denk geldi baya da güldüm size atmak istedim gelin bakalım :D hem bu arada sormuş da olalım eşiniz ilk size mi baktı bebeğe mi? Benim bebeğim benden önce çıktı eşim ilk bebeği görmüş ama peşinden gitmemiş doğumhanenin önünde ben çıkana kadar beklemiş çıktığımda çok korkmuştu kıyamam 

image

60 Cevaplar

0 oy
(2,415 puan) tarafından
Anaa hepinizinki ne romantik ya ben eşime beni bekle çıkmamı demiştim hatta ameliyathanede hemşireye de dedim kapıda beni bekliyordur diye o da genelde bebekle gidiyorlar dedi bende yok beni bekleyecekti bekleyecem dedi beklemezse sorarım ben ona demiştim. Sonuç kapı açılınca kimse yoktu beni tek başıma çıkardılar odaya dedim hani bekleyecektin şimdi inecektim inemedim demişti 
-Reklam-
0 oy
(194 puan) tarafından
Oğlumla beraber çıktık ilk bana baktı sonra oğlumuza baktı 
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Kızım da İlk ona baktı oğlumda da ben ameliyat hanedeyken oğlumun peşine koşmuş yani ikisinde de bana bakmadı hiç kız 
0 oy
tarafından

Bebegime baksın canım bebeğe baksa benim daha çok hoşuma gider. illa bana baksın neden bakmadı demem saçma kime baktı bilmiyorum bile.

Zaten can havli ile çıkmışım kime baktı diyemi hesaplıcam 
0 oy
(2,753 puan) tarafından
Doğumda yanımdaydı o yüzden ikimize de aynı anda baktı :) Yanımdan ayrılmadı ama sonra bebeği hazırlamaya gittiklerinde onla beraber gitti video falan çekmiş. Sonra doğum hane de biraz beklemem gerekiyordu geri geldi benle beraber bekledi hatta o arada dedikodu yapmıştık :)) 
0 oy
(545 puan) tarafından
Benim dikis atılırken eşimi içeri alıp oğlumu gostermisler ilk onu gördü yani :) 
tarafından
Genelde ilk bebişi görmüş babalat
0 oy
(253 puan) tarafından
Canım benim dogumum çok ilginç oldu ya şimdi ben hamile kaldım çocuğumun pozisyonu tam makat geliş cinsiyetine erkek dedi doktorlar neyse ben dogumumu yaptım kızım oldu benim sezaryen ve belden uyusturma çocuğu gördüm şok oldum o an ben hep erkek hazırlığı yapıldı sonra çocuğu aldı götürdüler hazirlamaya kızımı babası karşılamış ilk kızımı gördü hemşireler diyormuş kızın oldu fln benimki inanmıyor iki ucdefa söylemişler kızın oldu diye oda oğlum olacaktı benim demiş kızımın afedersin cinsel organını göstermişler en son kaynanam vardı hastaneyi ayağa kaldırmış çocuğu değiştirdiniz diye sonra beni eşim karşılamak için doğum hanenin önüne gelmiş beni yoğun bakıma aldılar bu neden gelmedi diye merakindan oraya oraya kosturmaya baslamis hani bu ameliyattan çıkanların girenlerin ismi ekran da yazılır ya oraya gitmiş bakmaya beni odaya getirdiler eşim yok eşim beni arıyor koridorlarda sesi geliyor ağlıyor bu eşime birşey oldu bana söylemiyorlar diye en son beni görünce boynuma sarıldı ağladı ilk defa birinin doğumuna gitmiş oda ben ilk çocuk onuda böyle yaşadı
tarafından
Ayy kıyamam ya
0 oy
(11 puan) tarafından
İlk kızına bakmıştı eve kendi kucağında çıkardı evi tanıttı gezdirdi ben bir köşede oturdum aradan 3 sene geçti hala aynı sen evde otur biz kızımla gidicez gezicez ben evin hizmetçisi gibiyim 
tarafından
:D ahahah o ne ya öyle aaa
0 oy
(8,122 puan) tarafından
Dikişlerim atılırken bebeğimi giydirmişler ve bana geldi hasta bakıcı abla. Kokusunu içime çektim iyice sonra hemen götürdü hasta bakıcı bebeğimi eşime ve büyüklere
tarafından
Bizde de aynı oldu bana dikiş atarlarken bebeğimi yanımda giydirdiler sonra hemşire kızlar getirdi ben öptüm kokladım sonra çıkardılar dışarı
(8,122 puan) tarafından
O ilk an ama çok masum çok tatlı ya. Rabbim hayırlı ömür versin evlatlarımıza
tarafından
Amin canım. Ay hemşire bebeğimi yanağıma değirince sustu ayırınca ağladı çok tatlıydı bunu iki üç sefer tekrarladı stajyer kızlar vardı ayyy ablaaa ne kadar tatlıııı diyolardı
0 oy
(7,631 puan) tarafından
3 gün hastanede 1 hafta evde bana baktı oğlumuz 39 gün sonra aramıza katıldı kuvezdeydi 
0 oy
tarafından
Ben sezeryan oldum bebek benden bi 40 dk kadar once cikti tabi, esime 74748484 kere tembihlemistim bebekle bir git, bebek odasinin onunde bekle ayrilma diye, bebekle bir gitmis odanin onunde bekliyordu :) ben de kata ciktim sedyeyle beni gordu geldi sarildi optu odaya gelme cocugu bekle cocukla bir gel dedim arkamdan 5 dk sonra birlikte geldiler :) anneligin hormonal paronayasi iste sanki nolacaksa, gozumuzden ayirmak istememistim bebegi :) adami bekci dikmistim basina :)
tarafından
Haklısın ama canım haberlerde görüyoruz karışıyo ya da ebe bebekleri öldü deyip satmış falan ondan etklinemiş olabilirsin :)
tarafından
Muhtemelen evet :)))
0 oy
tarafından
İlk doğum da doğumhane kapısında bekliyordu. İlk kızımızı gördü.ben odaya gelince bebekte hemen geldi.

İkindi dogumumda ölü dünyaya geldi. Genetik hastalıktan dolayı 30.haftada sonlandırıldı.dogumhaneden çıktığım gibi çok şükür sana birşey olmadı sarıldı.

Üçüncü doğum da acil sezeryana alındım.benego kuveze aldılar hemen.yine ilk bebeği gördü. Ben çıkarken heyt yiğidim aslanim doğurdun geldin mi dedi,sonra yanıma almadilar.esimi Corona olma ihtimalinden :)))
tarafından
:D asdadaf ne güzel demiş
tarafından
Güzel söz anlayışı biraz farklı benimkinin
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Bebek benden önce çıktı sezeryan oldm anneme vermişler annemde eşime vermiş :)

tarafından
Benim eşim de bebeği kucağına alamamış ben çıkana kadar
0 oy
(197 puan) tarafından

Benim bana bakmıştı ikisindede ama 4 5 saniyeliğine :D ikincide zaten çıkar çıkmaz doğumdan ismini ben koycam bak bu sefer diodum. 3.de ikimizede bakamadı ne hamileliğimi gördü ne doğumu nede büyümesini görücek

(197 puan) tarafından
Cezaevinde canm şuan. 4 aylık hamileymişim girdiğinde. 2 yaşında çıkıcak
tarafından
Ya çok üzüldüm canım benim Allah kavuştursun sizleri
(197 puan) tarafından
Amin canm da ben o kadar üzülmüom :))))  evde yemek derdi yok kavga dövğş yok. Okadar rahat hamilelik geçirdim ki anlatamam. Diğerlerinde onun yüzünden ne hamileliğimi anladım ne çocuklarımla zaman geçirebildim. Hep dert hep tasa hep kavga dövüş. Maddi sıkıntı olsa bile şuan olsn huzurdan daha önemli diil valla :)))  bide alıştm arrk sürekli girio çıkıo
tarafından
Yaa gerçekten mi ah be kuzum çok zor bi insan
(197 puan) tarafından
Napim alıştım artk :)
0 oy
tarafından
İlk eşime vermişler eşimle kaynanam götürmüş doktor odasına muayneye .kaynana panik oldugu için vermemiş ona.bebegi doktora bırakıp ameliyathane ye gelmiş geri .çıktığımda annemle eşim vardı bekleyen .kaynanada çocukla odada bekliyordu
tarafından
Benim de eşimle kaynanam vardı kapıda annem de kapıdaydı sanırım
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Benim dogumda boştu hastane normalde devlet hastanelerinde eşi iceri sokmazlar ama kimse yok diye ebeler eskmi iceri aldilar beni dikerlerken esim ilk bebegi aldi kucagina:) odaya gelince gordu beni o gozundeki duyguyu ve sevincini hic unutmam❤
tarafından
Yaa ne güzel
0 oy
(7,126 puan) tarafından
İlk doğumumda kızımla beraber çıktık herkes kapıdaydı:D ikinci de doğumum çok zordu ölümden döndüm bebeği önce gördü ben 1 gün yoğun bakımda kaldım beni görsün merak etmiştir diye kapıya kadar sürüne sürüne gittim öyle gördü 
tarafından
Aa niye öyle oldu kuzum
(7,126 puan) tarafından
Doğumum çok zor oldu normaldi bebek çatta kaldı doğduktan sonra sesi gelmedi hemen  sonra benim kanamam çok fazla oldu durmadı ameliyata aldılar ölüm riskim vardı rahmimi alma ihtimalleri bile vardı ama şükür dışarıdan dikmişler almadılar felan bebeğimi bile saatler sonra 2 dk gördüm durdurmadılar hemen emziremedim yanıma kimseyi kabul etmediler ameliyatlıyım diye kocamı kapıdan gösterdiler içeri almadılar 2 dk hemen kendimi zorlaya zorlaya gittiydim:( ama çok şükür bin şükür Rabbim beni evlatlarıma evladımı bize bağışladı
tarafından
Çok zor bi doğum olmuş canım geçmiş olsun
(7,126 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Beni göremeyeceği için, bebeğin peşine gitti. Bebeğimide başka hastaneye yoğun bakım için sevk ettiler oraya gitti. Sonra eve git dinlen yapacak bişe yok dedim odaya da almıyorlar, genede geldi hastanenin önünde bekledi ben çıkana kadar :) 
tarafından
Yaa bak ne güzel :)
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Sancı odasında beraberdik masaj felan yapmıştı pilates yaptırmıştı çok destekci oldu doğumum başladığında çıkardılar dışarı ilk oğlumuzu gördü ona kızmış anneni neden çok üzdün diye sonra beni sormuş nasıl diye :D
tarafından
Bebeğin ne suçu varmış :D

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 580 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 376 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde GnlRenat (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 161 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gokcemm (26 puan) tarafından soruldu