0 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar gebe bolumunde gördüm merak ettim orda o haftada olupta 2 kilonun üstünde olan bebek oldumu doktorlar iri bebek demiş hep benim 29 haftada 1.400dü 32 haftada tekrar gittim 2.400 dedi ama iri falan demedi gebe bolumundede öyle görünce merak ettim kızlar iri bebek değil demi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
İri olsa ne olacak ki benim oğlan 3950 doğdu o haftalarda nekadardi bilmiyorum hatırlamıyorum ama ele avuca geliyor iri olduğu zaman ya ne bileyim gerçi sağlıklı olsunda 
(3,102 puan) tarafından
Sağlıklı olsun tabiki canım ama benim ilk doğumum normaldi çok zor oldu hani düşündümde kilosu fazla olursa naparim diye ilk doğumdan kalan bı korku
-Reklam-
0 oy
tarafından
31 haftalık hamileyim doktor 35 diyor önden gittiği için bakalım nolacak sağlıklı olsun da yeter 
(3,102 puan) tarafından
Aa canım baya ondeymis acaba ultrasonla olan bı yanilmamiki bazen öyle diyorlar ya o yüzden ben söylediği kilodan falan pek emin olamiyorum
tarafından
Hamilelik lerim böyle geçiyor yediğim bebeğe yarıyor demekki kızımda öyle oldu öndeydi erken doğdu, bunda bekleyecek doktor gününe kadar inşallah bekleriz :) "
(3,102 puan) tarafından
Benim beslenmem çok ahım şahım değil canım bende çok kilo almadım aslında 4 bı verdim 4 geri aldım ilk kızımda böyle kiloda hızlı bı artış yoktu o yüzden şaşırdım
tarafından
Bende çok yemiyorum yapısı öyle demekki
(3,102 puan) tarafından
Herhalde canım ondan olabilir
0 oy
(377 puan) tarafından
Kız masallah 3 haftada 1000 kilo çok iyi hiç anlamiyorum bu zamanlarda kaç olur bende 30 +4 günlük gebeyim
(377 puan) tarafından
Anladım canım benim sezaryen ondan çok takmıyorum sağlıklı olsunlarda normal doğum için sıkıntı olur derler iri bebek ama hayırlısı
(3,102 puan) tarafından
Benim ilki normal doğumdu canım işte fazla kilolu oluncada sezeryan oluyormuş ablamın iki kizida sezeryan bu yüzden işte ben sezeryan olursam çok zorlanirim bünyem çok zayıf eşim sürekli yanımda olamaz başkada kimse olmaz zaten küçükte bir kızım var naparim bilmiyorum
(377 puan) tarafından
Allah büyüktür şimdiden onu düşünme 4 kiloyla normal doğum yapanların biliyorum canım Rabb'im bi avazda kurtarsin ♥️
(3,102 puan) tarafından
Cümlemizi inşallah canım Rabbim bebek bekliyen herkese su gibi doğumlar nasip etsin ♥️
(377 puan) tarafından
Amin ecmain ♥️
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Pek uymadi ultrason ölçümlerine benimki canim malesef
(3,102 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(2,371 puan) tarafından
3400 3500 bekliyorduk 2920 doğdu
(3,102 puan) tarafından
Ultrasondada yanılma payı oluyormuş canım o yüzden bende pek kesin bu kadar diye dusunmuyorum
(2,371 puan) tarafından
Aynen o yuzden takilmayin kilosuna ve boyuna derim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil şimdi 3 ayi doldurdu miniğim ne büyük heyrcanlarla beklemistik
0 oy
(469 puan) tarafından
2.300 du galiba
(3,102 puan) tarafından
Doktor normal dedi demi canım
(469 puan) tarafından
Zayıf olacak dedi  karın kısmı ölçümlere göre iki hafta geriden geliyodu genetik olarak zayıf olacak dedi ultrason en son doğum öncesi 3300 gösteriyordu ama doğumda Dr yanıldı 3750 doğdu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
+1 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Slvr2446 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,960 soru

24,539,394 cevap

360,439 kullanıcı

...