0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Çikolata yedim canım çekti sabah sabah anam benim kız coştu nasıl mutlu olduysa :) normal de çok hareketli bir bebek değil bu sabah ayrı bir coşkulu çikolata enerji yaptı demek ki :) sizler de çikolata yiyince böyle mi oluyo bebisler 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oyyyyyyyyyyy yerimmm ben onu yerimmmmm ❤️☺️ benimki ac karna bile deli  , asla durmuyor shshhshdhhdhd 
(545 puan) tarafından
Yok ya benimki çok hareketli değil normalde sakin bir bebek ama oğlum aşırı hareketliydi doğdu doğalı hala da çok hareketli sağolsun 5.5 yaşında g.tunu yere koymaz :)
(545 puan) tarafından
Doktor anne karnında nasılsa bebekler doğunca da öyle olur genelde demişti bakalım bundan umitliyim inşallah bu uslu olacak :)
tarafından
Hahahahshhshs o zaman benim ruhuma ordan bi fatiha okuyuverin jsjsjsjdj
(545 puan) tarafından
Okudum ufledim aminnn :)))
(545 puan) tarafından
Ayy Allah affetsin de bende bazen uyku ilacı falan vermeyi dusunmuyo değilim :D yavrum ne yiyip ne iciyosun da enerjin böyle tavan diyorum sadece uyurken gotu yer görüyor onun haricinde sadece koşar zıplar uçar degisikk :)) ayy şaka bir yana da canları sağolsun ne yapalım başa gelen çekiliyor evlat işte :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimki vişne suyu içince coşardı şimdi dışarda kuduruyor :D

(545 puan) tarafından
Oyy kudursunlar kudurukluklari bile tatlı onların :)
0 oy
tarafından
Benimki zaten çok oynak sabah kadife tatlısı yedim durdurabilene aşk olsun
(545 puan) tarafından
Benimki sakin ya normalde şaşırdım dedim bu neyin enerjisi :) sabah tatlı yemek pek enerji veriyor demek ki
0 oy
(11,027 puan) tarafından

En en en çok aşure yediğimde coştu benim oğlan :D sanki çıkıp kepçeyle dalacak:D bazı şeylere gerçekten farklı tepkiler veriyor bebişler :)

(545 puan) tarafından
Ahahahah yaa çok güldüm buna kepçeyle dalacak :D annesi göndereydin bir kepçe çocuk kendi yemek istedi demek ki :) aynen ya bazen bakıyorum varlığı yokluğu bir bazen de horon başı olmuş sanki tepiniyo içerde :))
(11,027 puan) tarafından
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
(545 puan) tarafından
Amin kuzum sağol seninde inşallah
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Benim kızda aynı canım iki kaşık nutella yeyince doguracagim sanıyorum o kadar hareketleniyor
(3,833 puan) tarafından
Maşallah ona tatlıyi sevecek demekki
(545 puan) tarafından
Olabilir ben pek sevmem ama o sevsin :) oğlum da severdi tatlı yiyince içimden fırlayacak gibi olurdu şimdi de sever yer
(3,833 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsinlerde çikolatalar onlara feda olsun
(545 puan) tarafından
Ayy inşallah kuzum yeter ki istesin ben yerim :) oynasin da sevmediğim şeyleri bile yerim :)
(3,833 puan) tarafından
Anne olmak işte bu
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Hamileyken kontrole gitmeden hep çikolata yerdim ☺️
0 oy
tarafından

10 tane çikolata yediğim halde hareket etmediğini Bilirim  

Yanında tatlılar dahil   mide fesati geçirmiştim    oğlum yine hareket etmemişti

(545 puan) tarafından
Hadi ya bir sıkıntı mı vardı canım neden oynamadı o kadar tatlıya rağmen
tarafından
Uyuyormuş paşam anasına çekmiş temmel  uykuyu seviyor  tabi doğunca hiçte uykuyu seven biri değil
(545 puan) tarafından
Ayy ne korkutmustur seni bende ilk hamileligimde bı gün boyunca oynamadı oğlum ağlayarak eşimi aramıştım korkmuştum
tarafından
Benim de 2 ci hamelik 2 günde 1 kontrol vermişti  gidip geliyordum    o gitmedigim 1 günde  kadın doğum acilde gidip baktiriyordun 9 ay 9 yıl gibi geçti
(545 puan) tarafından
Ahh bu kuzucuklar bizi anne karnında üzmeye başlıyolar bı gün oynamasa bişey oldu sanıp korkuyoruz hemen annelik iç güdüsü işte
0 oy
(47 puan) tarafından
Oyyy maşallah kuzucugaaa bende tahin helvası yiyince oluyor cikolataya tepki vermiyor hiç ama ne zaman helva yesem sabaha kadar uyuyamıyorum hareketinden 
(545 puan) tarafından
Benimki de normalde pek tepki vermez bu sabah ayrı bir sevdi :)
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Benimki okadar büyüdüki artık kasıklarımı biryerleriyle parçalıyor gogus kafesi kemiklerimede  vuruyor :)
(545 puan) tarafından
Maşallah pek güçlü artık benim oğlumda öyleydi goguslerimi bir iterdi derdim çıkacak şimdi ağzımdan :) başı aşağı inince çok zor oluyor üst tarafı kuvvetli itiyolar
(2,252 puan) tarafından
Bilmiyorum en son makat gelis duruyordu 1 ay 10 gunum kaldi.  Dogum yapicam sonra bu hafta yada birdahaki hafta giderim kontrole bakalım :)
(545 puan) tarafından
Bakalim inşallah dönmüştür de normal yaparsın canım
(2,252 puan) tarafından
İnsallah tesekkur ederim :)
0 oy
(762 puan) tarafından

Gecen ultrasona gıttık gitmeden cıkılota yedım sut ıctım yolda hareketloydı nasıl doktorun yanına vardım aman sen kıçını dön bize ne yaptık ettik yuzunu donmedı doktorda annesi inatçı dedi :)  cıktım artık doktorun yanından arabaya bindik sen yine hareketle ya kızım ben seni o kadar merak ediyorum nıye gosterıyor sun yuzunu bizimkinde baskasının yanında sus pus yanlız başımıza isek dersin hazırlanmış  sefere çıkıyor :D

(545 puan) tarafından
Senin kız pek nazlı annesi :) benimki de ultrasonda çok hareketli gösteriyor ama ben çok hissetmiyorum bı kaç doktora gittim diyolar ne kadar hareketli bir bebek dedim ben hissetmiyorum o kadar hareketini oraya gidince cosuyo demek ki :)
(762 puan) tarafından
Ne gecemiz ne gundumız ikimiz olunca coşuyor birde gece babası olunca onun dışında kimsenin yanında hareket etmiyor.  Nazlı benım küçük prensesim annesi kurban olsun onu verene o kadar heyecanlıyım ki biran once kucagıma alsam
(545 puan) tarafından
Kızlar nazlı olur derler benimki de geç gösterdi herkes nazlı bu kesin kız dedi :) ayy sorma canım ya bende çok heyecanlıyım sanki ilk çocuk gibi bir oğlum var şimdi buda kız ya çok merak ediyorum değişik bir duygu valla ya Rabbim dileyen isteyen herkese yaşatsın
(762 puan) tarafından
Amın benım ilk bebeğim
0 oy
(75 puan) tarafından
Walla imreniyorum bi benim bebeğim. Tatlı çikolata yeyince tepki vermiyor herkesinki veriyorlar maşallah kızçene ;)
(545 puan) tarafından
Benimki de çok oynak değil kız :) sabah coştu bı kaç saat oynamadı mesela :)
(75 puan) tarafından
Yorulmuştur annesi Maşallah prensese Sağlıkla kucağına alman duasıyla

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 724 göst.
0 oy
8 cevap 469 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Duyguyla (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy