0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (403 puan) tarafından
26 +3 hamileyim Kızlar rahim ağzı kısalığı yüzünden yatmak zorundayım

Anaokuluna yeni başlayacak kızımı maalesef götürüp getiremicem, saatleri 1-5 arası. 

Eşim kendi arabamızla saat 1 de öğle arası  bırakabilcek ama alırken alamıyor. 

Gurbetteyim kayınvalidem yanıma geldi her işimi hallediyor bide burayı bilmiyor, okulda bir dolmuşluk yol hergün dolmuşa binecek gidecek alacak dolmuşla zor olur gibi 

Uyum haftasında babasıyla babaannesi bekler orda ama sonra acaba servis mi tutsak diye düşünüyorum daha mı rahat olur.

Açıkcası o kadar endişeliyim ki ilk defa ayrılıcaz kafam nasıl rahat olacak, zaten onu bırakıp alamıcam diye zoruma gidiyor, bunu düşünmemeye çalışıp mantıklı bir karar vermeye çalışıyorum.  servis iyi olur mu kızlar en azından doğum yapıp düzenimi kurana kadar sonra arabamla ben alıp bırakırım. 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,896 puan) tarafından
Yani anaokulu çok mecbur bişey deil birinci sınıf olsa dahi bir yıl ertelenebilir gönderme sende bu yıl 
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Düzenini oturana kadar servise verebilirsin yada öğlen babası bıraksın akşam servisle gelsin ben anaokulun öğretmenliği yaptım servisle gidiyordu öğrencilerim çok şükür sıkıntı yaşamadık 3 sene boyunca 
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Servis en iyisi olur canım kışın da hiç üşümeden gider gelir minibüslerde zor olur
0 oy
tarafından
Sen daha servise vermedinmi bacım dünden beri ☺️ kaçıncı post bu herkes ver diyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 227 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 456 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 330 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.