Canım o çocuktan çocuğa değişir ki, en iyisini sen bilirsin. Bebişlerin esen havadan hasta oluyorsa tabiki ondada hasta olur, mesela ben çocuklarima dogduğu gunden beri çalışırırım, bizde motor var, çocuklarim doğduğu günden beri yaz kış motor üstündeydi, hastane olsun pazar olsun bir yere gezmek olsun. Inan başka çocuk olsa hastaneden çıkamazdı ama benimkiler doğduğundan beri alışık olduğu için galiba hiç hasta olmazlar kolay kolay. Yok rüzgar esti yok soğuk su içti yok kışın ince giyindi falan. Hiç soğuktan hasta olmadılar. Ben bebeğimi inan ufo açardım 40lı bebek, banyo yapar tekrar ufoyu kapatırdım. Tüm kış nerdeyse hiç soba yanmadı bizde. 150 tlyi gecmiyordu elektrik faturası. Hiç hastaneye uğramadik bile. Şimdi seninkileri bilmem buyumusler nasil alistilar bilemem canim ama okuyan hamislere tavsiyem olsun. Cok ustune duşmeyin yok usudu yok hasta olcak diye. Oyle yapinca bagisiklikları güçlenmiyor, benim gibide yapmayin tabi bünyeden bünyeye fark eder hastalanir bebieriniz ama yinede cokta pinpirikli olmayin derim :)