Çünkü hayatım, cicim, aşkımla herşeyi yaptırabilirsiniz insanlara bu sizin iyi niyetinizdir belki ama Allah katında da kapalı bir bayanın böyle şeyler paylaşması Uygun değildir Allah rızası için takıyoruz başımızdakini, ha linç meselesine gelince de Seni tanıdıkları için eskiden beri burda oldukları için adaletsiz bir şekilde yaptığını alkışlıyorlar, ben yarın açık saçımı atim bakayım gör sen teşkaleye, din dersi verenler mi aboo yığılırlar posta, Misal annemizin yaptığı bize hoş geliyor ama kaynanamızın söylediği bir söz bile bizim canımızı sıkıyor bu Örnek gibi Düşün yani belki anlatabildim :) sana samimi yaklaşmadıkları ortada eğer ki yaklaşsalardı uyarırlardı, bu kalp kırma meselesi değil yağmur anladın mı, sana ses etmiyorlarsa burda hiçbir bayana birşey söylemelerine hakları yok çünkü komik duruma düşüyorlar, bir kadın makyaj paylaştı geçen Mom kullanıcı diye linç yedi düşün, sadece bir makyaj paylaştı annemiz, yani ben seviliyorum linç yemiyorum diye bişey yok emin ol önünden sana aşkım, cicim yazan benim postuma neler yazdı, bizde tasvir etmiyoruz yanlış yapıyorlar kapalı bayan böyle şeyler atamaz diye, o sana aşkım,cicim yazanların çoğusu seni benim postumda eleştirdi, hatta biriside iyi yorum yapanlar burda yağmuru eleştiriyor dedi. Biriside şey yazdı hani kocası çok kıskanç nasıl atıyor buraya açık resim yazdı, boğazını sıkmış eşin herhalde, pencereyi bile açtırmamış herhalde, bende bunu orda öğrendim o kişi yazdığı için, hani nerde o postunda sana övgüler yağdıranlar seni yerin dibine soktu :) insanların 2 yüzüne aldanma, iyi günler