0 oy
4,065 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından
kızlar evim 2. Katta bugün banyoya ellerimi yıkamaya girdim. Kapının arkasında küçük yavru kertenkele oluyor ya onu gördüm ben hemen çıktım korkarak oda kaçtı banyo çok büyük değil ama havlular vs dolap var oralara mi gitti napti bilmiyorum eşim geldi vakti ama birşey göremedi şimdi nereye gitti o ya ben birdaha nasıl gireceğim;((((( zarar verir diye korkuyorum bebegimde var evde

16 Cevaplar

+1 oy
(2,172 puan) tarafından

kertenkeleden ne olacak ki burda da cok var :ermm:

(658 puan) tarafından
Hahahahaha bu iyydi +++++1
(2,172 puan) tarafından
harbiden ya kertenkelenin ne zarari var :D
(1,424 puan) tarafından
Insan  evin içinde ilk defa görünce ve birde banyoda  onu tenimde hayal edemiyorum;(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyyy canm sanki brn yazdim gibi okudum bnde  2 ci katta oturuyorum bende  dus  icin banyoya girdim baktim kucuk yavru kertenkele ciglik  attm esim  geldi aldi akvaryuma koydu disari salacaz
(1,424 puan) tarafından
Ya nasıl giricem bilmiyorum valla sanırım banyoda büyüyecek mi ne ;(((((
tarafından
Yok kiz bulursnz insallh
0 oy
(3,529 puan) tarafından

Ayy Bn çok korkarım yavrusu oradaysa anaasida ordadır oda bizim gbi yalnz bırakmaz minnosunu :D

(1,424 puan) tarafından
Yaaaaaaaaa deme öyle yaaa ;((( ayy allah korusun nerde girdi anlamadim
(3,529 puan) tarafından
Onlar tirmaniyo canım balkondan girmiştir büyük ihtimal.  Bi akrabamzin  duvarından tirmaniyodu balkonunun kapısını açık bırakma
(1,424 puan) tarafından
Aynen öyle yapmalıyim  ;(((
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Gecende benim banyoda vardi bian timsah sandim :D esime attim resmini oda kertenkele dedi evde ilaç vardi sıktim  sonra suburdum disari attim :ermm: çok korkarimm 

tarafından
Timsah mi allahtan memleketimizde öyle hayvanlar yok
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ani hareket etmeseydin oda korkmustur girmistir bi yere nolcak ondan kiz ben elimle yakalayip tutuyom. :)

tarafından
o kadar korkmam ama elimledw tutamam :)
(3,146 puan) tarafından
Cikar insallah bi yerden yada gitmistir belkide :)
0 oy
(124 puan) tarafından
Bizim de hep balkonda var bi baktim yattim odaya camasirla gelmiş esim aldı balkona koydu
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Onlar zararsızlar canım ama nasıl bulacağınız konusunda bir fikrim yok
0 oy
tarafından
Geçen kaynanamın mutfağında vardı dolabın altına kaçtı herkes çok rahat ben onun evden çıktığını görmeden rahat uyuyamam takıntılıyım vallahi abi hareket edince korkup kaçmıştır dolap falan altına iyice baksın eşin canım 
0 oy
tarafından
Bende korkarım geçen günde bizim baca çıkışının oraya çıkmış ama yavruydu sinek ilacını sıkıpda öldürcekdim okadar şirin bakıyodu ki kıyamadım öldürmeye bir türlü eşime dedim at ordan ben yatamam diye o daha yavru hiçbi zararı yok dedi de gel de bana anlat bi kutunun içine koyupta bırakdı dışarı 
0 oy
(658 puan) tarafından
Sizde banyoda bizde evin icinde 3 tane yavrusunu yakaladim supurgeyle disari atdim dunde bitanesini gordum napicami bilmiyorum yapiskanlar oluyor ya ondan alicak esim sende istersin banyona koy canm 
(1,424 puan) tarafından
Tam  olarak isim nedir canım alalım hemen ya;(((
(658 puan) tarafından
Internete gir bak canm fare  yakalamak icin yapiskan yaz gelicek
0 oy
(207 puan) tarafından
Ooo bizim evin önü hem ağaç evede nerden geliyorsa kertenkelesi kırkayagi giriyor nerde görsem hemen öldürüyorm kertenkele öldürmek sevap bu arada kızçeler:)) önceden korkardim ama oğluma zarar verir diye hemen öldürüyorm napim 
(1,424 puan) tarafından
Sevap mi? Alla alla
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Kapıyı iyice kapat hattâ kapının dibine paspas falan koy 
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Hic zararı yok canım insan görünce ve ışık açılınca kaçıyorlar zaten
0 oy
(122 puan) tarafından

Kiz Kiz hergun elimle yakalayip yevip disari atiyorum biraz elimle hafiften zarar vermeden ters yone attirip hemen tutuyorum alistim hic hi zarari yok elöpen de diyolar ona biz kibristayiz evim mustakil bahceli dolu dolu burda <3 ayni yerde durmaz sabit durmuyo zaten bide korkuyo yaklasmaz size karanfili sevmezler karanfili kaynat koy banyona kokusu ciksin kaçar ordan camin kenarlarina filanda karanfil birak. Bu resimdeki gecen gun esimin yatakodasinda buldugu resmini cektik cok tatli :))

image

(2,133 puan) tarafından
Anam bide ellerinevalmislar bn banyoda gorunce nasil korktum once timsah sandim tabi hic gormemisim kertenkele nerden biliyim :)) sonra ilac sıktım disari attim :/
(2,099 puan) tarafından
Bizde kibristayiz bahceli eve daha cok geliyor ama fare bile giriyor valla bıktım :)
(1,424 puan) tarafından
Ayy benim gördüğüm bunun siyahıydı amaaa bak resimde görünce bile bor tuhaf oldum bu karanfil denicem canım
(2,133 puan) tarafından
Bizdekide siyahti nemli ortamlara geliyolar sanirim
0 oy
tarafından
Kuzum bizim eve de girdi gördüm bi hafta yatak odasını kullanmadım kapısını penceresini açtım gitti sandım bi haftanın sonunda temizlik yaptım baktım bana ordan baybay yapıyor sonra ne oldu bilmiyorum 
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim 3. Lat balkona gelmişti valla eşim gelene kadar ne kapıyı açtım ne balkona gittim o geldi çıkardı içim rahatladi:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 681 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hediye&HM (7,556 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 674 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 773 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (912 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,086 göst.