0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bizim halen belli olmadı.arkadaşımınki belli olmuş aynı okula kaydettirdik.grup kurup eklemişler bizde birşey yok daha 2 gün kaldı

9 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Bizimde ne öğretmen var ne grup bizde beklemedeyiz
tarafından
biz de öyleyiz çoğu 1.sınıf şubeler belli olmuş  liste verilmiş
-Reklam-
0 oy
(4,853 puan) tarafından
Bızım bellı oldu cnm formaları, ihtiyaçları aldık liste paylastı WhatsApp grubumuz kuruldu bıke
tarafından
forma okulda satılıyor cnm da liste verilmedi daha sınıfı belli olan arkadaşım attı listeyi ama yine bizim sınıf öğretmenini bekliyorum
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bizimde yarın grup kurulacak
tarafından
bekliyoruz biz de
0 oy
(551 puan) tarafından
Bizim de belli olmadı hala ya arayan soran yok 
tarafından
aynen cnm yarın da tatil salıya kadar beklicem
0 oy
tarafından
Ay ilk okul öğrencim çok heyecanliyim valla ana okula gitti ama bunda daha çok heycanliyim
tarafından
ben dr 2019da vermiştim kızımı kuran kursuna..1.sınıfa başlayacak ama ne liste var ne forma
tarafından
Bizimki forma serbest giyim  ama liste verilmedi verilerde almam hepsini mecburi olanları çünkü kovid  üzümden tekrar kapanma falan olur diye düşünüyorum
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Bizimde daha belli değil ya
tarafından
salıya kadar bekleyecem
0 oy
(767 puan) tarafından
Bizimde belli değil çarşamba sabah okula gittiğimizde belli olacakmış hersey
tarafından
grup kurup liste vermiş bizim okul.bizimki yok
0 oy
tarafından
Bizim de belli değil okula ne zaman gidecez onu bile bilmiyorum . Dedesi yazdırmaya gitti kayıtlı zaten dediler bidaha ses çıkmadı 
tarafından
1-3 eylül arası cnm çarşamba gidilecek cumaya kadar uyum haftası olacak
0 oy
tarafından
Canım bana attigin mesaji yeni gördüm ozelin kapali oldugu icin burdan yaziyorum daha yeni 2 gun oluyor taktıralı ve korkuyorum kayacak diye yerleri farkli ama zorlaniyor insan sonuçta yeni oldugu icin tereddut ediyorum, bir de bebegim var 18 aylik zayif bir cocuk ama ne kadar olsa kucagimda oluyor bir zarari olur mu agir kaldirmak acisindan
tarafından
yeni kapattım ben de özeli.1 hafta ilişki yasak koyar doktorlar 1 ay sonra kontrole çağırırlar..adetli dönemlerinde dikkatli olursan birşey olmaz..ağır kaldırmaktan kasıt koltuk olur taşınma işleri olur çocuk kaldırmakla kaymaz cnm merak etme..sen stres de yapma bilinçaltına girmesin boşuna..akışına bırak sadece adet günlerini takip et yeterli cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
1 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Siiiiiiiii (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 182 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nryefe (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.