+1 oy
1,369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben annemin yanındaydım. Eşimin bir kız arkadaşı var üniversiteden arada bir konuşurlar. Bugün de aradı konuştular. Kız bana dedi ki annenin yanına gitmişsin iyi olmuş falan diye. Telefonu kapatınca eşime dedim nereden biliyor benim annemde olduğumu diye. O da senin whatsappta falan görmüştür dedi ama kız ben de ekli değil. Sonra arama kaydında kızın adını görmedim. Fatura detayda gördğm. Yani aramış konuşmuş sonra da ben görmeyim diye silmiş. Açıklama olarak sen yokken canım sıkıldı onu aradım konuştuk sen kızarsın diye sildim diyor. İyi bir kavga ettik evi falan dağıttık. Şimdi özür diliyor haklısın falan diyor ama iş işten geçti. Bir de kızla bugün yanımda konuşurken kıza cimcime falan dedi. Zaten ondan kızdım bir de bu geldi üstüne. Ben o kadar açık olamam. 

30 Cevaplar

+19 oy
(2,528 puan) tarafından
Sen niye kocanın başka kızlarla konuşmasına müsade ediyorsun ki zaten baştan tavrını koysana. Kim ne derse desin bir kız bir erkekle arkadaş falan olamaazz. Hele ki taraflardan birisi evliyse
(197 puan) tarafından
Valla üşendiydim yazmaya. Bu bacıya katılıom bende
tarafından
Haha parti kur oy verek bacı :D
tarafından
Aynen kubracm seni +lyom çok doğru syledin bacım şahsen benim eşim konussn gozlerini oyarm net
(3 puan) tarafından
++++++
(6,361 puan) tarafından
Yazmama gerek kalmadi klavyene saglik
-Reklam-
+7 oy
tarafından
Çok canı sıkıldıysa seni arasaymış bu erkeklerin içinde piçlk var ama boku direk kadınlara atıyor 
(3 puan) tarafından
Katılıyorum. Canı çok sıkıldıysa eşini arasın
+2 oy
(581 puan) tarafından
Eşinin telefonundan kızın nosunu engelle heryerden engelle sil. Sonradan baktın engel açık tekrar ekliyse El fatiha
0 oy
(2,336 puan) tarafından
O zaman sen kızarsın diye bir sürü şey yapıp söylemiyor mu erkeklerin genel açıklaması bu benim de canım sıkılıyor arayayım mi ya da canı sikilan erkek arkadaşlarim var arasınlar mi de canı sikilyosa seni arasın ya da erkek arkadaşı yok mu onu arasın 
tarafından
Bir kez yalanını yakalayınca bütün doğrulardan şüphe ediyorsun. Paranoyak gibi tüm kullanım detayına bakıyorum başka kimi aramış silmiş mi diye
(2,336 puan) tarafından
Çok haklısın gerçekten
0 oy
(7,628 puan) tarafından
 Canı sıkılmış arıcak insanmi yok seni Niye aramamis 
0 oy
(594 puan) tarafından
İyi de. Benim canımda sıkılınca erkek arkadaşımı ariyayim razı gelirmisin de allla ala millet sıyırmış sıkılınca elin insanlarini arıyor lar..
tarafından
E senin yanında da konuşuyordum ya diyo. Ben varken konuşmasına karışmadım ama ben yokum ne konuştular bilemem
(594 puan) tarafından
Aynen sikildiysa seni arasaydi canm madem haklisin
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Ne kadar süredir arkadașlar? 
tarafından
Öyle çok samimi arkadaş değiller. Kız üniversitedeyken eviydi eşimle not falan paylaşırdı. Aynı sınıfta bile değildirler. Sonra biz evlendik kız boşandı.
(2,252 puan) tarafından
Bence bir halt çevriliyor sonuç itibari ile konuștuklarını zaten biliyormușsun. Bir insan buna rağmen niye konușmasını siler. Konușmalarına kızmadıysan bu zamana kadar eșin bu konuda çok rahat olur silmezdi.  Ayrıca sen yokken ne demekmiș öyle.  Yerinde olsam birdaha görüșmeni istemiyorum, bu artık beni rahatsız etmeye bașladı derdim.
0 oy
tarafından

oha ya yol yakin ken mudahele et engelle heryerden 

0 oy
(7,790 puan) tarafından
Sen yokken neden ona koşuyor haklısın
0 oy
(117 puan) tarafından
Çok genişmiş o ya o ne demek sen yokken onu aradım boyle bi açıklama olabilir mi sen istediğin yerden engelle et konuşacağı varsa bi şekilde yolunu bulur erkek milleti ama tepkini fazlasıyla koy ortaya canım yoksa basa çıkamazsin
0 oy
tarafından
Evli bir erkek ve bayanın  karşı cinsle arkadasliğı olamaz kardeşim sizler buna nasıl müsade edersiniz anlamadım
(3,547 puan) tarafından
Arkadaşlık olur olur da bu boyutta değil.. Bu çok aşırıya kaçmış. Benimde vardır erkek arkadaşlarım iş yerinden. İşleri düşmedikçe aramazlar bende onları.. Ne o öyle. Eşimin de vardı bir zamanlar ilden dolayı iş değiştirdi sonra olmadı ama benim erkek arkadaşlarımı az cok tanır eder. Ama iş arkadası benimkiler... Beni evime gelince Şefim bile arauamaz. Ancak çok önemli mevzu olması lazım ki. Onda da özür dileyerek baslar konusmaya..
tarafından
İş yerinde ış yerinde kalir diyorsun bak cnm bununki üniversitede kalmamış devam etmiş ben karşıyım helede böyle bir zamanda
0 oy
tarafından

Hem kadına hem eşine iyi bi ders ver bence

0 oy
(2,532 puan) tarafından
cnm bnde böyle seylere karsıyım acıkcası yani kızdan erkekten arkadas olmaz sevgili olur o lise cagında dır esine iyi bi ders ver ve kızın da nosunu al Allh bilir sen yokken neler konusmustr sahsen ben kafamda yer bitirrdim kıza ne dedi acaba gttı keyfi mi yapıyorum dedi kızda bunu gazladı mı kafa dinle fln die gercekten pes cnku Boyle kadınlar aklında yokken bile etkilenirler birşeyler olur dünyanın bin bir türlü hali var kızın nosunu engelle veya esim senn yannda msjatsn konsmmaz uygun degıl esim de rahatsz bu konuda kendıne iyi bak dügünn olursa cagırrsın yazsın 
(7,786 puan) tarafından
Sen yine toz pembe dusunce yazmissin benim aklima hic o gelmiyor bi kadin ve erkek yani afedersin karisinin beden detaylarini bile anlatmis olabilir kadina, her sey beklerim...
(2,532 puan) tarafından
dpgru cnm Allh bilir neler konusmustr dedim ya neler geldi aklıma neler seksden bile konusurlar bi kadbla esinyokken konusup napyn ne edyn diyen erkek pek kalmadı kalamzda.
(7,786 puan) tarafından
Kuzum bı erkegi arayip uzun uzun konusacak ve konu sadece napiyon nasilsin olacak..
Bu kiz erkeğin kiz kardei yani gorumcen degilse ben buna inanmam.
Bide kadin bariz belli etmis annenlere gitmen iyi olmus siyip kocasını ele verdirmis kim yapar bunu?
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sen varken de konusmasinlar ne münasebet? 

Benim eşim benim kiz arkadasimla bile ferekmedikce konusmaz misal beraber pubg fln oynarz  ozellikle konusmaz ona özel... 

Herkese öyle aksi olursa iki kelam ederim kafi gelir 

Sesini kesmezsen nefesini keserim aslanim.. derim anlar o.
0 oy
tarafından
Yahu sen evde yokken canı sıkılıp onu araması nedır

Yeminle çiğ çiğ etini ısırır koparırdım 
0 oy
(714 puan) tarafından
Srn gokken canım sıkıldı onu aradım mı pardon ama senin numaran yok mu bacım onda ayy vallahi çıldırcam ne demek ya canın sıkıldıysa git erkek arkadaşını ara karını ara kardeşlerini ara ananı ara kızı niye arıyon birde kızda iyi olmuş gitmişsin diyor sanane mk sanki gittiğine sevinmiş gibi algıladım kocanla rahat konuşur gibisinden valla o kızı uzak tut bacım kocandan 
0 oy
(771 puan) tarafından
Oyle bisey benimki yapsa ikisinide cennete yollardim direk..
(6,046 puan) tarafından
Hahahah cennet mi?? Cehennem cehennemmm
0 oy
(888 puan) tarafından
Acaba o annesine gitse senide universteden bi erkek arkadşın arasa sen onunla konuşsan esin ne tepki verirdi yoksa çoktan babanin evinde o.rospu damgası yemiş oturuyor mu olurdun eşini güzel bi odunla hatta ıslak odunla güzel bi dovceksin bakalım bir daha bu halti yiyor mu al karşına konuş düzgünce o cimcimeyide bi takipte kal bakalım muhabbet edesi varsa eşiyle oturmaya gelsin hepberaber edinnn
0 oy
tarafından
Abooo karı bide dul muş senin koca nin ne işi var onunla ortadan ikiye yırtarım ikisinide sıkılmış da aramid da zittiri vittiri o telefonu ağzından sokar başka yerinden çıkarırım o zaman geçer sıkıntısı 
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Ohaa ben oyle kızların numarasını eşimin telinde barındırmam one oyle ya evli adamsın canın çok sklyrosa eşini ara bune ya keşke ilk bşta hiç izin vermeseydın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 335 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 834 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 411 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Erra (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,518 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,582 soru

12,421,633 cevap

45,263 kullanıcı