0 oy
365 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
bebek sag taraftaysa kız olurmus sol taraftaysa erlek olurmus bisuru seyler soyleniyo bn bunlara inanmiyorum sicze dogru mu yasayan varmi kızda erkekte basim ustune ama kız cocugunu hic biseye degismem 3 yasinda prensesim var canm annem benim deyisi varya bitiriyo bni cok sukur ❤

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne alaka benim hep sol tarafimda ağrı vsrdi ultrasonla doktor hep sol tarafimda daha net gördü bebeği şuan haraket hissediyorum hep sola yakın . Ve kızım oluyor tamamen hurafe 
(141 puan) tarafından
dimi.bncede o kadar cok hurqfe var ki onune gelen soruyo eksimi istiyosn tatli mi fln hic inanmiyorm boyle seylere
tarafından
Valla öyle banada diyorlardı ay şöyle miden bulanir böyle miden bulanir şöyle aserirsin bilmem ne 22 haftalık oldum daha bir kere ogurmedim bir kere birşey canım istemedi normal hayatına devsm ediyorum değişen tek şey karnımdaki fiti fiti haraketler :D tabi kusanlar vardır ama bana olmadı çok şükür
(141 puan) tarafından
ay kiz bu bnm 2. bunda mahf oldm bn saglikla glsin miniklerimiz
tarafından
Bazılarıda pskolojik oluyor ya benim arkadaşım hamile olduğu u öğrendi ertesi gün sabah kusmaya başladı hani bir gün önce turp gibiydin ya beraber afedersin koca hamburgeri gömdük bişey yoktu . Şimdi sorana diyor ki ay ben yediğimi cikariyorum tövbe yaa :D o testi çift çizgi gördü akşam ögürmeye başladı bebeği 9 haftalık bebek bezi falan alıyor hatta geçen gün post açtım uyardım arkadaşımı diye hani çok erken bekle iyice netlessin herşey alınır dedim oooo bı başladılar beni linclemeye inanamazsin bitanesi bana sen resmen bebeğin ölür demişsin arkadaşına bunda art niyet ararım falan bile dedi tövbe tövbe ya
(141 puan) tarafından
burda linclenme meshur ya bazen olur olmadik ne gerke vqr halbuki fikir danisip sohbet ediyoruz eksi vermelr yukardan bakmalar oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglan karnimda boyuna degilde enineydi valla hem sagda hem solda sacma yani bencede
(141 puan) tarafından
kesinlikle cok sacmaliklar var
0 oy
tarafından
Bende inanmıyorum mesela benim karnım sivriydi her gören erkek diyodu ama doktorum baştan beri kız dedi ve benimki kız oldu bide benim kızım uzun babası gibi
(141 puan) tarafından
Alalh bagislasn canm ❤
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah öncelik le yavrunuzu :-) ben inanmam öyle şeylere ama ben hamileliğim den beri bebeğim sol tarafta erkek ama ekşi çok yerim mesela tatlı hiç sevmem 
(141 puan) tarafından
Allah razı olsn canm sagkla al kucagina
tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Bilmem pek inanmıyorum ama bazen doğru da çıkabiliyor kızımı doğurana kadar hep sağımda kaldi hep oradan tek attı hiç solumda hissetmedim
(141 puan) tarafından
hmm denk mi gldi acaba
0 oy
tarafından
Saçmalık bence benim oğluşum hep sağ tarafımda 
(141 puan) tarafından
dimi Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin
tarafından
Amin canım tüm bekleyenlerin inşallah
0 oy
(13,457 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Öyle olsa doktorlar bebeği kesede görünce hemen cinsiyet söylerdi :)

(141 puan) tarafından
dimi
(13,457 puan) tarafından
Bir de idrarla bu testi yapanlar var onlar daha komik bence :)
(141 puan) tarafından
hele o aşiri sacma
0 oy
(122 puan) tarafından
Benım hep sağda ve erkek
(141 puan) tarafından
denk geldi o zmn sninki :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 61 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy