Öncelikle hepinize teşekkür ederim hanımlar
Gerçekten içimden geçenleri hepimizde söylediniz ama bir yandan da acaba gören bir şey der mi korkusu, acaba eşimin yanında söylerlerse kendini kötü hisseder mi endişesi beni Tedirgin etmişti. ama yalnız düşünmediğini görünce hepinizin de benle hem fikir olduğunu görünce mutlu oldum hem de içime su serpildi. renk sıkıntı değil de ister istemez çiçekli böcekli olunca insan Bir tedirgin olduğu oluyor ama zaten üste giydirecek lerim en fazla 2 ay olacak zıbından kastettiğim yenidoğan kıyafetleri olur ya hani üste giydirilen yandan bağlamalı onlardan.
Kızımdan kalma her şeyi var zaten battaniyesi ince battaniyeleri altına giydireceğim tayt vesaire en fazla birkaç parça bir şey alırım üstüne de iki kat pijama alırım bir de yelekle kapatırım inşallah.
ablam ve abim çocuklarını büyütürken birbirinin kıyafetlerini alıp giydirdiler çocuklarına ama ben gurbetteyim öyle bir durum yok. kimseye de tanıdığım yok. herkesi yabanc birileri getirip verseydi Tabii ki benle giydirdim. hiç sıkıntı etmezdim. erkek çocuğu kıyafeti sonuçta a ma bunlar kız kıyafet olunca size sormak istedim. İyi ki de sordum. Teşekkür ederim.
Allah çocuklarımızı sağlıkla Selametle bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin. onların acısını bize yaşatmasın inşallah.
hayırlı günler...