Bnm esim benden cok aseriyordu )) demk sebebi buymus :))
Bence alakası bile yok gayettte canavar gibi ne kusma ne bulantı nede bağırsak rahatsızlığı var sadece tembellik boy gösteriyo kömpe diyom bende adama
allahım aklıma geldi bak yine gülme tuttu beni ilk aylarımda çok kusuyordum birindr ben kustum arkamdan benimki kustu bi yandan ağlayıp bi yandan gülmüştüm hala dalga geçerim arada benden kaprisli benden tripli benden huysuz oluyor bende sende hamilesin galiba kusmaya kadar her şeyi yaşadın derim
Benim eşim biraz kilo aldı göbeği çıktı sürekli der seni yalnız bırakmıyorum eşlik ediyorum bakalım kim daha erken doğuracak falan diyor kaynanam da sürekli eşime takılır sanki hanımın değilde hamile olan sensin diyor
Demek ki bundan kaynaklıymış
Başlığı görünce sen olduğunu anladim canim gecen hastaneye gittik bekleyen herkesin göbeği kocamandi. Benim daha oyle cikmadi. Esim diyor ki senin yerine ben 5 6 aylik hamileyim zaten gobegim onlarinki gibi diyo
Bnm esimde oyle yani hamilelikte yasinilan hersy bn degil esim yasadi asermesi olsun bas donmesi mide bulantisi bunlari bn hic yasamdim esimde oldu
Eşim benden çok aseriyordy
Benimiide oyle gecen basim dönüp midem bulaniyo diyohayirdir ben hamile olunca saba biseyler oluyo dedim bnde
400,980 soru
11,999,421 cevap
36,185 kullanıcı