Önce patlıcanları közlüyorsun. Küp küp kesip bir kenara alıyorsun.
Ayrı bir tencerede yağ ile birlikte soğanları pembeleşinceye kadar kavur. Ardından kuşbaşı etleri ekle. Suyunu bırakıp çekene kadar pişir. Salça ekleyip karıştır. Sivri biberleri ekle. Sonra kabuğu soyulmuş ve küp küp doğranmış domatesleri ekle. Tuz, karabiber... Ardından biraz su ekle.
Beğendisi için beşamel sos yap. 1 litre süte 3 kaşık tereyağı ve 3 kaşık un. Tencereye önce yağı alıp erit sonra unu koy ve altın rengi olana kadar karıştır çırpacak ile. Yavaş yavaş soğuk sütü ekle ve sürekli karıştır koyulaşıncaya kadar. İçine önceden közlenmiş patlıcanları ekle ve kaşar rendele.
Tabağa önce beğendiği koy üzerine de et yemeğini.
Bu kadar :)