Merhaba Kizlar eşimle 2019 da tanıştık. Liseden beri çok samimi ve çok ama çok sevdiğim bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Üniversiteyi aynı şehirde okumanın hayalini bile kurardık ama kısmet olmadı farklı şehirlerde okuduk. Ne zaman memlekete gelsek buluşturduk ailelerimiz bile tanışıyordu bizde kalmışlığı bile vardı. Takı arkadsim erkek arkadasiyla beraber olduğunu söyledi. O kadar şaşırdım ki üzülüp ağladım onu asla kinamadim başka bir arkadaş ortamında ise tecavüze uğradıgini söyledi ama bana böyle anlayamamışti. Kendisine sorduğumda ben sana öyle bisey demedim dedi. Ona da tamam dedim sonra başka biriyle sevgili oldu onunla birlikte olduğunu söyledi o kadar çok kızdım ki hiç böyle şeylere tahammülüm yok arkadaşlığımizi gözden geçirmem gerektiğini söyledim biz evlenegiz vs diyordu oysa kendisini kandırıyordu sevgilisinin tanıyorum arkadaşıma gram değer vermezdi onun amacı farklıydı bunu söyleyince bozuluyordu en sonunda oğlan buna tekmeyi basti. Arkadaş sonucta yine yanında oldum eşimle sevgililik döneminde sürekli onunla tanışmak istediğini söyleyip duruyordu çünkü ben ona nasıl biri olduğunu söylüyordum 2020 de biz nişanlandık. Nisan bir kafede oldu nişanlımla halay cekerjen bu benim elimi değil nişanlımin elini tutuyordu görümcem bunların arasına giriyor sonra halaydan çıkıp aynısını yapıyordu görümcem bana sen Kiskanc değilsin sanırım ben olsam çoktan kiskanmistim dedi. Ne yalan Söyleyim o gün aklıma şüphe düştü. Nisandan sonra arkadaşımla buluşma ayarladik ama ne biçim giyinmiş o kadar açık giyinmişti ki hiç onu öyle görmedim ben bile gözümü alamiyordum balık etli 1.50 boyunda benden kısaydı o gün bana nişanlıni cagirda beraber oturalım dedi tamam dedim nisanlimda en yakın arkadaşını almış gelmiş. Arkadaşım eşimle tavla oynayalım dedi oysa hiç konuşmusluklari yoktu nişanlım bana baktı oynayın dedim . Arkadasjm nişanlıma goguslerini göstermek için kırk takla atıyor zatı yere atıyor yerden alıyor öne doğru eğiliyor bacak bacak üstüne atıp kilodu gözüküyordu. Sonra öyle bir bakıyordu ki gözlerini ayırmadan afedersiniz o kadınlar gibi çok tuhaf oldum. Kafeden çıkıp o evine gidince nişanlıma arkadaşı bu ne biçim kız sana olan davranışını hiç beğenmedim nişanlına söyle bu kzidan uzak dursun demiş nisanlimda aynı gorusubu bana söyledi arkadaş sonucta 10 yılimiz geçmiş. Nişanlımı dinlemeyip devam ettim arkadaşlığımiza Nisan bohcasina bana gelecekleri zaman onunda aramızda bulunmasını istedim o kadar hazırlık yapmıştım ki abartmisim nişanlım da bana kadife çok şık bir elbise almıştı onu giyindim kapıdan içeri girer girmez modumu düşürmeye başladı hiç olmamış niye bunu giyindin bana da elbise ver dedi kendisi tsort pantolonla gelmiş bir sürü elbisem var al hamgisini dedim tuttu kayınvalidemin aldığını giymek istedi olmaz onu giymezsin yanlış anlaşılır dedim giydirmedim. Başka elbise verdim mutfakta kardeşim görümcem ben eşim var beni içeri çağırdılar arkadaşım tabaklara sadece pasta koyup getirmiş diğer yaptıklarımı servis tabağına koymamış görümcem kızdı aralarında tartışma çıktı. Bana bu kız seni rezil etmek için gelmiş dedi. Herkes gittikten sonra bana nişanlıni çağır oturalım deyip duruyor işte o gelemez diyorum. Bana siz evlenince sizde yatmaya geleceğim vs diyor o gün iyice ondan söğüdüm ben ve nişanlım bu tür şeylere karşıyız dedim bir hafta sonra arayıp nisanlim seninle gorusmemi istemiyor diyerek arkadaşlığmi bitirdim. Yazmayi unutmuşum utanmadan daha düğüne geleyim öyle bitsin arkadaşlığımiz demişti