Kızlar dün akşamki olay ama hala gülüyorum gecen paylasmistim burada kaynanam fatura için kapımı çalıyor ama başka bişey oldumu kapım calinmiyor kızımın ceketini yere atmış diye neyse bende bunu kaynanama demiştim fatura için kapımı caliyorsunda şu ceketi vermek için kapımı çalmıyorsun diye güya ben ona evime gelme demişim öyle çıkarmış lafı gorumcemede öyle demiş gorumcemde esime demiş anneme gelme demişim diye eşimde bana sordu ben dedim sana ne dediğimi dedim yalan attmasinlar sonra gorumceme yazdım abla olay böyle böyle diye benim zoruma gittiğini söyledim ben dedim iki yüzlü bı insan değilim her neyse benim küs olduğum eşimin kuzeninin eside bu mesajı görmüş nasıl gördüyse iki yüzlü lafını üstüne alınmış benden icinmi dedin ayağını denk al falan afhahsjsjs:D bende dedimki üstüne alınan kendinsin demekki öyle düşünüyorsun baya bı tartıştık bana demesinmi sen beni kiskaniyorsun ayyy çatlıyorum seni görünce içim eriyor dedim sonra kapıma geldi yüzleşmeye cumbur cemaat gelmişler bende hepsinin yalanını döktüm ortaya madem öyle ortalık karistirmayi seviyonuz azda ben karıştırıyim kim kimin arkasından ne demiş dedim kaynanamın yalaninida çıkardım ortaya itiraf ettirdim üstüne gidip baya kızlar halen gülüyorum ya o kıskançlık lafına sizinlede paylaşmak istedim:))