Linclemeden okuyun lütfen.
Eşimle sıkıntılarım var diye anneme geldim. Eski postlarimdan bakabilirsiniz olup bitenlere. Sevgim kalmadı artık eşime.
Rüyamda eski sevgilimi gördüm 3 yil sürmüştü.
Cidden hiç aklıma bile gelmedi. Hadi onu düşündüm de böyle birşey oldu desem imkansız. Evlendikten sonra hiç görmedim rüyamda.
Rüyama geçeyim.
Şahsın adı Murattı. Yanıma geliyor ama hiç konuşmuyoruz . Yanında oğlu var. Odaya giriyorlar. Ev neresi kimin onuda bilmiyorum. Sonra Murat çıkıp eşim beni aldatmış. Benim için geri dönüşü yok diyor. Sonra bölüm değişiyor. Elimde telefon var Murat'ınmıs. Bende alıp bakıyorum beni ne diye kayıtladi diye. Bayağı uzun yazıyordu duzenleye tıkladım komple görünüyordu uzunca. Ve aynen şöyle yazıyordu.
Bu günlerde hep aklımdasın. Seni özledim. Cay bahçesine gidelim.
Bende okuyup şaşırıyorum.
Sonra taşın üstüne yatıyorum karşıda ayna var . Bakıyorum tam arkamda biri daha uzanmış yanıma. Bakıyorum ki murat. Aynadan onu izlediğimi farkında değildi. Yavaşça eğilip saçlarımı kokladı geri çekildi. Bende kafamı ona doğru çevirdim. Yere yatarak birbirimize baktım.
Sonra bir yere gitmek için yarım duvar yıktım.
Hamam böceği gördüm. Birini öldürdüm diğerini olduremedim.
Sonra uyandım ve ağladım biraz. Eskiden ne zaman düşsem yikilsam savunmasız kalsam hep Murat yanımda olurdu ayağa kaldirirdi güldürürdü.
Şimdi biraz saldım kendimi. Bilinç altımı bile kontrol etmiyorum.
Kalbimi değil aklımı dinlerim. Bu rüyada hep kalbimi dinledim. Rüya bile olsa Murat'ın yanımda uzanıp gözlerime bakması iyi geldi.
Belki lincleyeceksiniz ama neden böyle oldu bende bilmiyorum. Niye rüyama girdi bilmiyorum aklimda yoktu.