0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Linclemeden okuyun lütfen. 

Eşimle sıkıntılarım var diye anneme geldim. Eski postlarimdan bakabilirsiniz olup bitenlere. Sevgim kalmadı artık eşime. 

Rüyamda eski sevgilimi gördüm 3 yil sürmüştü. 

Cidden hiç aklıma bile gelmedi. Hadi onu düşündüm de böyle birşey oldu desem imkansız. Evlendikten sonra hiç görmedim rüyamda.

Rüyama geçeyim. 

Şahsın adı Murattı. Yanıma geliyor ama hiç konuşmuyoruz . Yanında oğlu var. Odaya giriyorlar. Ev neresi kimin onuda bilmiyorum. Sonra Murat çıkıp eşim beni aldatmış. Benim için geri dönüşü yok diyor. Sonra bölüm değişiyor. Elimde telefon var Murat'ınmıs. Bende alıp bakıyorum beni ne diye kayıtladi diye. Bayağı uzun yazıyordu duzenleye tıkladım komple görünüyordu uzunca. Ve aynen şöyle yazıyordu.

Bu günlerde hep aklımdasın. Seni özledim. Cay bahçesine gidelim.

Bende okuyup şaşırıyorum.

Sonra taşın üstüne yatıyorum karşıda ayna var . Bakıyorum tam arkamda biri daha uzanmış yanıma. Bakıyorum ki murat. Aynadan onu izlediğimi farkında değildi. Yavaşça eğilip saçlarımı kokladı geri çekildi. Bende kafamı ona doğru çevirdim. Yere yatarak birbirimize baktım. 

Sonra bir yere gitmek için yarım duvar yıktım. 

Hamam böceği gördüm. Birini öldürdüm diğerini olduremedim. 

Sonra uyandım ve ağladım biraz. Eskiden ne zaman düşsem yikilsam savunmasız kalsam hep Murat yanımda olurdu ayağa kaldirirdi güldürürdü.

Şimdi biraz saldım kendimi. Bilinç altımı bile kontrol etmiyorum.

Kalbimi değil aklımı dinlerim. Bu rüyada hep kalbimi dinledim. Rüya bile olsa Murat'ın yanımda uzanıp gözlerime bakması iyi geldi.

Belki lincleyeceksiniz ama neden böyle oldu bende bilmiyorum. Niye rüyama girdi bilmiyorum aklimda yoktu.

:angel:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır olsun inşallah cnm
tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır oldun inşallah cnm 
tarafından
İnşallah canimm
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Kendi içine kapatınca insan mutlu olduğu zamanlara sığınıyor ruhu, içten içe mutlu eden kişiler geliyor zihnine..

Ama şu da var ki seytan uğraşıyor seninle.. inşallah sıkıntılarından kurtulup eşinle mutlu olursun
tarafından
Evet seytan aklımı karıştırıyor
0 oy
tarafından
Kendini yine kırgın ve yorgun hissettiğin için seni elinden tutup kaldıracak birine  ihtiyacın varda ondan sevgiden olduğunu sanmıyorum sadece arkadaş ve destek verecek bir omuz eksikliğinden allahım yardımcın olsun kuzum en güvendiğin dağ bile tuzla buz olunca insan nereye yaslanacak  nasıl davranacak nasıl toparlanacak bilemiyor 
tarafından
Aynen öyle kuzumm... Benim bile ağrıma gitti neden o diye. Esimi görmem gereken yerde.. eski sevgilimi görmek canımı yaktı açıkçası.
tarafından
Bos ver çok takılma adı üstünde rüya işte inşallah kocan olacak tırşik kıymetini analarda düzelir
tarafından
İnşallah anlar. Bakacaz artık
0 oy
(337 puan) tarafından
Canım bu postunu şimdi gördüm yazmak istedim eşinle aran kötü olduğu için şeytan sana oyunlar oynuyor hep eskileri gösteriyor önüne seriyor ki aklın karışsın harama yönel fırsat bu fırsat diye inşallah düzelirsiniz yuva kurmak kolayda yıkmak çok zor hiç göründüğü gibi değil bide dünyalar tatlısı bebeğin var yine senin kararın o evde yaşayan sensin ama son bi kez daha deneyin bana kalırsa işine karışmak değil amacım sadece geçenki doğum günü postuma o kadar güzel yorum yazmışsın ki çok ısındım sana o günden beri belli güzel bi kalbin var Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 89 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 742 göst.
0 oy
17 cevap 562 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,850 soru

23,656,164 cevap

308,742 kullanıcı

...