0 oy
808 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biraz birikmisim var kızlar altın takmayı sevmiyorum ama sadece hasır bileklik hoşuma gidiyor duruşunu asaletini çok beğeniyorum olan var mı fotoğraf atabilir misiniz sade istiyorum 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,061 puan) tarafından

image

Bende varda canım fotoda takılı aslında ama gözükmüyor dur bakm atcam kızı Bi yerine yatırayım

tarafından
Tamam canım bekliyorum çok sağol
(4,061 puan) tarafından
Attım canm benim
tarafından
Ah işte bunun sade olanını beğeniyorum bend canim güle güle kullan
(4,061 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bnm
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

O ne buse :D bilmiyor ben 

tarafından
Harika birşey kuzum netten bak ah ah
0 oy
(16,797 puan) tarafından

Ah o kadar zengin olamadım daha :D 

tarafından
Ben de babam yer sattı fato bize de verdi iki kardeş ayırdım parradan ama şeytan diyor al hasır bir kolluk ahaha
0 oy
tarafından
Trabzonluyum ama eşimin anası sagolsun yapmadılar neymiş bozdurunca çok zarar edermisim. O kadarlık altın yaptı ama onu yapmadı. Annemin vardı yengeme taktı çok güzeldi. Anneminkinin tokasi gibi yok şimdi piyasada. Yengem saklar sağolsun duruyor.
tarafından
Bende çok istiyorum canım ya kaç sıra anneninki
tarafından
18 sıra
tarafından
Ben de 11 sıralı çok kalın olmayan istiyorum
tarafından
Anneminki 45 senelik neredeyse :) o zamanlar altın bu kadar pahalı olmadigindan. Incesi felan yoktu orjinali 18 sıradır:)
tarafından
Ben ince seviyorum tabi de o zaman ucuzdu ahaha
0 oy
tarafından
Bende çok seviyorum onları. Ama kalın olanları çok kaba duruyor. Benim vardı evlendigimde sonra sattık tabi. Yanlış hatırlamıyorsam 13 sıraydi ne kalın ne ince. Gayet şık duruyordu
tarafından
11 sıra hoşuma gitti benim de canım fiyat bakıyorum her yerde farklı kuyumcuya gidecem de fırsat yok
0 oy
(534 puan) tarafından
Nerdeeee :')
tarafından
Ne nerde kız ahah
(534 puan) tarafından
Ne arar bende hasır diye dedim kuzuş:Dd burma bilezikten fazlasını görmedi bu gözler :Dd
tarafından
Olsun kuzum helal olsun az olsun :)
0 oy
tarafından
Çiçeğim senin bileklerin ince çok zarif durur sende benim varfı satmadan önce eve verdim hep altınlarımı 18 sıra idi bileklerim kalın olduğu için yakışmıyordu benim koluma 
tarafından
Kuzum benim de bileklerim çok ince 11 sıra beğendim ya çok seviyorum
0 oy
(2,859 puan) tarafından

image

Benim var cnm ama suan evde degilum bide benimkinjn tugrası düstu dur netten bulayim

tarafından
Kuzum bende bunun tugrasiz sadesini istiyorum işte 11 sıra ne kadara aldın bunu kaç sira
(2,859 puan) tarafından
Valla cnm 11 sıra beninmi ben altin ucuzken aldim 10 milyara baya oldu yani
tarafından
Bende yarın sorucam kuyumcuya çok sağol canım ❤️
(2,859 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ay yüklenmiyor bu
tarafından
At at canım bakim
0 oy
(9,234 puan) tarafından

image

yuklenmiatir inşallah
tarafından
Ah canım işte bunun 11 sıra düz olanini istiyorum bende ne kadara aldin
(9,234 puan) tarafından
Çok eski canım ilk maasimla.almistim ben bunu belkide bı 6senesi var 2500du o zamanlarda
tarafından
Bende yarın kuyumcuya gidip sorucam canım nette çok farklı fiyatlar çıkıyor aynısı gramı herşeyi bir yerde farklı bir yerde farklı baya da fark var anlamadim
(9,234 puan) tarafından
Tabiki kaln örmesi var ince örmesi var sana tavsiye tokasinda taş olanlardan alma taşlı böyle degsiik figürler olanlar çok pahalı oluyor sadecikler daha mantikli
tarafından
Ben tasli tuşlu takmam canım zaten sadesini istiyorum çok çok sağol kuzum
0 oy
(7,215 puan) tarafından
Aksesuar olarak istediğim tek şey  kolye küpe bilezik saat hiç birini takmam ama bunu çok istiyorum gelecekte bir gün sana da hayırlı olsun canım şimdiden 
tarafından
Amin canım inssllah bende tek bunu seviyorum
0 oy
tarafından

image

bendede bu var ama tam gözükmüyo düğünde eşim yüz görümlüğü takmıştı. Ama sevmediğim için takmıyorum hepsi kasada. 
tarafından
Yaaa sen ne tatlis hamilesin maasallah sana canım :) bu taşlı sanırım ben sade dümdüz istiyorum kuzu çok sağol
tarafından
Evet cnm taşlı bende sevmedim☺️ oğlum doğdu şuan 5 aylık olacak ❤️artık takmadigim için eski resim attım balım ❤️
tarafından
Sağol kuzum çok teşekkür ederim❤️ Allah bağışlasın pasani ❤️
tarafından
Amin inşallah cümlemizinkini cnm tşk ederim ☺️
tarafından
Rica edrrim canım❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
+1 oy
10 cevap 515 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sukufe (8,482 puan) tarafından soruldu