0 oy
95 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,037 puan) tarafından
Kızım 15 aylık ama aşırı sinirli bidedigi yapılmadı mı kafasına vuruo yada besigindeyse besigine vuruo geriye doğru atiyo kendisini çığlıklar atıyor önceden çok sakindi . Bbiseye olmaz dedim mi kıyametler koparıyor nasıl anlatacagimi şaşırdım .sürekli yürümek istiyor .ama tammolarak yuruyemiyor tüm günde yuruyemiom kızım beş dk oturalim sonra yine yürürüz atıyor kendini .dışarı çıkarım biraz hava alsın dedim çarşıda çığlık çığlığa .geri gelmek zorunda kaldım geçici bir durum mu nasıl davranmalıyım .çok dışarı çıkarmıyorum virüsten dolayı pazar günleri bı saatligine hafta ici çok nadir  çıkarıyorum.tek başıma tutamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır deme ilgisini başka yöne çek bakalım bir de
(1,037 puan) tarafından
Unutmuyor başka bişey veriyorum eline o olana kadar çığlık atıyor kendini atıyor .aslında yurumek istiyor artık ama düşüyor bende sürekli tutmak yada arkasında durmak zorundayım .geçen hafta sinirlendi mi kirpiklerini cekiodu zorla unuttu anlam veremedim ilk defa bukadar sınırlı bi bebek goruyorum
tarafından
Allah Allah nazar falan mı değdi acaba
(1,037 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım önceden tek başına uyurdu tüm gün ne dersem yapardı ama şu son zamanlarda çok değişti ne uyuyor ne yemek yiyor ne oturuyor .nasıl davranmak gerekir bilmiuyorum
tarafından
Dişi mi çıkıyo acaba
(1,037 puan) tarafından
Evet dışı cikiyor
-Reklam-
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Bnim kızımda sinirli ama anlattqnz kadr deqil benim kız da sesiz sakın biriydi şimdi elini havaya kaldırp kızıyor bağırıyor bişey isteyince illa verilecek yoksa ağlıyor felan büyüdükçe huy deqistiriyorlardir heralde canım. Dua oku bol bol. Allah yardımcın olsun 
(1,037 puan) tarafından
Saol canim çok zor oluyor benim için onada üzülüyorum acaba çok dışarı cikaramadigimdan mi sıkılıyor virüs var çok biyere götürmekte istemiyorum şaşırdım vallahi neyapcam
(1,031 puan) tarafından
İnanki ben hiç cikarmiym desem yeridir. Haftada 1 anneme gideriz . Pazar günleri bazen eşim cikarr bizi onun dışında hep evde zavallim benimle birlikte ne çocuk var ne kardeş. Gerçekten zor oluyor onlarda haklı çıkaramiyoruz enerjilerini bir şekilde atmaları gerek çocuklarla oynamaları biseyleri keşfetme zamanları ama evde bu nekadr mümkün olabilir ki

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 366 göst.
+1 oy
2 cevap 227 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 324 göst.
+1 oy
2 cevap 93 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,868 soru