+1 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Evli birçok arkadaşım var çekip paylaşan da var herkesin kendi tercihi tabi, daha yeni paylaşmış arkadaş görümcem ve eltime robot süpürgemle hava atıyorumdur diye üstüne de kahve koymuş onlara getiriyor falan, insanlar iyice şaşırmışlar napsak diye :D s*çsalar video çekiyorlar 

12 Cevaplar

0 oy
(5,269 puan) tarafından
O tiktok varya batsın inşAllah nefret ediyorum ya
tarafından
Bide evli bayan öyle video çekmiş görgüsüz gibi ay Allah'ım dedim
(5,269 puan) tarafından
Hep özenti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uf oyle insanlardan midem bulaniyo 
tarafından
Kız az önce gördüm eltimle görümceme hava atarken diye anladıkda öyle üstüne kahve koymuş özendirir gibi Şakasına çekilmiş bir video da olsa belki eltisinin yoktur yada Görümcesinin yoktur çok istiyorlardır belki kocası almıyordur ayıp yani şakada olsa
tarafından
İste diyorumya midem bulaniyo maliyla parasiyla hava atanlardan
0 oy
tarafından
Aman bir lincci tayfa kıskançlık etiketini yapıştırır. Toplumda hoş olmayan şeyleri dile getirince bu yafta e elbette bize ne hiç konuşmayalım o zaman. Sosyal medya guzel yönleri de var insanla kafa dagitiyor falan ama toplumu bozan yönleri de var yapacak bisey yok. 
tarafından
Kıskançlık değil kuzum mesela arkadaşım az önce paylaşmış, eltimle görümceme hava atarken diye anladıkda öyle üstüne kahve koymuş özendirir gibi Şakasına çekilmiş bir video da olsa belki eltisinin yoktur yada Görümcesinin yoktur çok istiyorlardır belki kocası almıyordur ayıp yani şakada olsa
tarafından
Böyleleri de olmasa millet neye gülecek
0 oy
tarafından

Gençlik nereye gidiyorrr sorusu:D:D

tarafından
Hiç sorma ben utanırım öyle video çekim, asla çekmem tiktokum bile yok whatsaptan atmış arkadaş ordan gördüm :)
tarafından
Esra Erol'a çıkanların çoğu karım kocam tiktokta hahaha hep video insan utanıyo benmi akıllı milletimi bukadar ***** diyosun :)
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Şu tiktok unhic indrimedim indirmem de inşallah. Bana çok saçma boş geliyo  patolunu vicdanına kadar çekip orayı burayı sıkıştırıp habire g.öt salliyolar
tarafından
Arkadaşta whatsapa atıyor ordan görüyorum bende indirmem kuzum
0 oy
tarafından
Ay kız ne komiksin :))
tarafından
Kız öyle ama az önce gördüm eltimle görümceme hava atarken diye anladıkda öyle üstüne kahve koymuş özendirir gibi Şakasına çekilmiş bir video da olsa belki eltisinin yoktur yada Görümcesinin yoktur çok istiyorlardır belki kocası almıyordur ayıp yani şakada olsa
tarafından
Aynen bende alicam da geçen bi akraba almıştı baktım çok saçma ya:)
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Çok haklısın valla canım hiiç kullanmadım Rabbim kullanmayıda nasip etmesin ama maalesef ki her yerde karşımiza çıkıyor 
0 oy
tarafından
Tamamen tiktokkkk 'ün belasını versin tamamen yasaklansın oooo
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Hiç izlemiyorum 
0 oy
tarafından
Teknolojinin içine sıçtılar
0 oy
tarafından

Nefret ediyorum o tiktok dan sagda solda görünce kicimla gülüyorum yaptiklarina:D

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 246 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (3,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
+1 oy
1 cevap 99 göst.
+1 oy
36 cevap 1,004 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (502 puan) tarafından soruldu

412,409 soru

12,415,577 cevap

45,008 kullanıcı

Kategoriler

...