0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ne yesem de sütüm gelmiyor az yani bebegim doymuyor ağlıyor rezene çayı da içiyorum ama. Olmuyor yemek de yiyorum çay da içiyorum şekerli şeyler ama olmuyor bebeğime mama verince çok gaz yapıyor vermek istemiyorum çok üzülüyorum ne yapsam acaba :(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım önce bol bol su iç 

Üzüm hoşafı 

Malt içeceği dene
tarafından
Tamam teşekkür ederim canım ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malt içecegi e bebektrn almıştı eşim çokkk dua ettim bulana o şeyi pekmezli alkolsüz yeşil gri gibi bir şey rezeneye devam hergün 3 litre su 2 saatte bir sütünü sag difrize at uyyorken bile bebegin sürekli emzir gelsede gelmesede aglayınca da biberonla kendi sütünü ver sagdıgın az çok demeden sag cnm ben o şekilde çıkaltttm o kadar çok azdı ki bu yazdıklarımı yaptım bebegim benim prematüreydi 2 ay yoktu dogum yaptm 2 ay boyunca yazdıklarımı yaparak devam ettim yoluma oglum 1 yaşında hala sütüm öok Aşlaha şükürler olsun ki oglum birşey yemiyor sürekli beni emerek doyuyor hala ve aktarcıdan eşim anne bebek resmi olan bir çay almış şekersiz onu içtim sabah akşam öglen yemeklerden sonra küp şeker gibi gözüküyor iki tane atsan yeter bardaga bu şekilde sütümü çogalttm hastaneye biz süt götürüyorduk ben böyle sütümü çogaltınca bebegin hemşiresi şok olmuştu 1 paket çıkıyordu 1 sagımda 2 bibero nerdeyse yaniii cnm gece gündüz demeden sag dediklermi yap 1-2 haftaya bana dua edersin o derece ve agrı olursa sagmaktan ceviz agacının yapragını yokup dolaba koy o soguyunca gögsüne koy ateşini alır :))
(374 puan) tarafından
Canim ceviz agacinin yapragini yokup derken ne demissin orda ben anlamadim sana zahmet soyler misn
tarafından
Feyzanur buliyim cnmm
tarafından
Sunacım kesinlikle uygula
tarafından
Bak benim bunları yapınca sütüm aşırı çoogaldı ve gögsüm artık o kadar çok süt olunca çok agrıdı şişti aşırı davul gibi oldu hastaneye gittik geçmeyince doktor dediki sütün aşırı çok sürekli sagdıgın ve iyi beslendigin için bu çok iyi birşey ama bebegin olmadıgı için boşaltamıyor sürekli sag ve rahatlamak için ceviz agacının yapragını yol dolaba koy soguyunca gögsüne koy demişti öyle yaptım hemen agrısını aldı cnmm birde soguk kil toprak sürmüştü kayınvalidemgil dua okuyarak o da çok işe yaramıştı nazardan süt dolmuş gögsün demişlerdi ;))
tarafından
Feyzanurcum e bebek sitesine girince malt içecegi yaz cnm gri yeşil alkolsüz promalt diye geçiyor bulamazsan tekrar sor bana cevaplarım seve seve :)
0 oy
(152 puan) tarafından

Irmik

Tahin helvası

Humana çay

Bol su 

 Bende bunlar işe yarıyor artırıyor


Limon 
Nane
Salamura 
Rezene nin 1 fincandan fazlası ( dr söyledi) sütü kesiyor
tarafından
Evet rezene günde 3 fincan içiyorum
(152 puan) tarafından
Üstteki yazdıklarımı sıklıkla tüketmeye calisiyorum alttakilere ağzımı vurmuyorum. Ben rezeneyi hiç tüketmiyorum
0 oy
(749 puan) tarafından
Demkki yeterli degl  daha fazla iccexeksinn  canim
tarafından
Çok içiyorum ya ama olmuyor
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Canım bebek memeyi çekiyormu bol bol. Sütün kesilmemesi için sürekli çekmesi lazım. Ben en baştan beri red yediğim için kendim 5 aydır çekip veriyorum. Su çok önemli çekmek de çok önemli yani bebek çekmiyor mamaya alışmışsa pompa almanı tavsiye ederm.
tarafından
Tamma dneiycem teşekkür ederim :)
(2,545 puan) tarafından
Birde kuzu pompan elektirikli mi manuelmi
tarafından
Manuel elektrik yara yapıyor dediler çok korktum almadım
(2,545 puan) tarafından
Canısı manuelden benim de sütüm az geliyor manuel daha çok can acıtıyor. Elektriklide yara falan olmuyor 5 aydır sağıyorum. Manuelide arada  kullanayım dedim inanılmaz acıtıyor. Keşke almasaydım dedim ilk onu almıştım.
tarafından
Ozman elektrikli olanı da deniycem allahin izniyle :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 477 göst.
31 Mart 2021 Aile kategorisinde Obir_annee044 (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 55 göst.
0 oy
10 cevap 107 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (61 puan) tarafından soruldu

381,926 soru

11,433,607 cevap

34,999 kullanıcı

...