0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından
Kizlar eşimin gözü çok oynak yani bana gore cok oynak. Esimle yuruyoruz yanımızdan gecen kadin bakiyor bi bakıyorum esime esimde bakiyor ki kadin da bakiyor o esnada esim elimi tutar yada sıkar ama kadına bakarda 3 yıldır bunu tartışıyoruz bana gore bakıyor bizim bir buyugumuzde gordu bakıyor ama kahp gozuyle bakmıyor dedi etrafa bakıyor dedi ama guvenim bu konuda sifir onuda soyluyorum o esnada tartisiyoruzda yinede bana bakmıyorum diyor acaba benmi şizofrenim diye düşünüyorum artık acaba nasil bir yol izlemeliyim tlf birsey yok ama google haberlerinde hani bu firikik verdi haberleri var ya onlara 10 sayfada olsa bakar yani geçmişten görmüştüm ama sonrasından sildigine eminim yakalayamiyorumda bisey 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bakiyor ve sana, senin sizofren oldugunu hissettiriyor.Sirf kavga etmemek icin bakmadim diyor.Sonuna kadar haklisin bence kuzummm.Ama ne kadar kavga edersen et , ne kadar konusursan konus vazgecmeyecektir .Cunku oturmus artik.Kontrol edemiyor demek ki kendisini.

"Erkektir bakar "diyenler gelmeden şunu  soyleleyim de.

İlk tesettur ayeti erkeğin göz kapaklarina inmistir .

Burdan da yaptiği seyin asla doğru ya da normal kabul edilebilecek bir sey oldmadiğini anliyoruz.

(449 puan) tarafından
E peki ne yapabilirim
tarafından
Yani konus diyecegim ama degismeyecektir .İstersen sakin bir sekilde dene kuzucum.Ama inkar edecek .Ben agaca bakiyordum yok ben şurda kuş vardi ona bakiyordum , yok oylesine dalmistim .Abartiyorsun bilmem ne bilmem ne .Senin ruh hastasi oldugunu dusunmeni saglayacak sacma sapan bir ton bahane siralayacak.Sen de ya gunahini aldim diyeceksin. Kendini sorgulayacaksin .Ama cok haklisin .Bir sure hic bir sekilde tepki verme.Hatta onu umursamiyormus gibi davran .Muhtemelen guzel bir kadinsin .Daha ozguvenli davran yaninda.Sasirsin boyle davranmana.Bir de boyle dene .
(449 puan) tarafından
Şuan oyle yapiyorum o asamadayim ve gayet guzelim biraz kilom var nasip olursa guzel bir işe girecem haber bekliyorum inşaat teknikeriyim de erkeklerin adamların içindeydim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum da bu asamadan sonra ne yapacam inan bir sure bekleyip zayiflayip ise girdikten sonra bosanmayi bile dusunuyorum cunku aç kalayım yanliz kalayim ama eşim sadakatsiz olmasın
-Reklam-
0 oy
(135,943 puan) tarafından
erkegin zillisinden kork bacim tehlikeli oluyolar
a bak bazi kadinlarda cidden o..pu bak gecen esimle carsida yuruyoz kuzey esimin kucaginda bende bebek arabasini itiyom yanindayim bi kiz yanimizdan gecti oof anam oof boylesi bana denk gelmez dedi o anki şoku atlatana kadar gozden kayboldu ahhh keske sac bas yolsaydim diyom cok pismanum
(449 puan) tarafından
Ben olsaydım yirtardim kadını herhalde
(449 puan) tarafından
Oyle kadınlarda cok fazla ama biz milletin erkeğine bakıyor muyuz
kiz biz zaten yuruduk sicak hava hamilelikten kalp carpintim vardi nefesi zor aliyom diyodum gecerken lafi koydu gitti ama kafam yerinde olsa oraya gomerdim o kizi
(449 puan) tarafından
RABBIM islah eylesin artık kadınlarımızı zaptedemiyoruz
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Uyar valla biz kadınlar herşeyi yanlış anlarız hemen aaaa yanında karısı var bana nasıl bakıyor sapik deriz aynı durumu göz önünde bulundurun
(449 puan) tarafından
Bende kadınlar benimle dalga geçiyordur diyorum yanında ben varım nasil bakiyor baktiriyorum diye ama işte genc kizken aşırı guzeldim fizik sac tip komsumuz evliydi bana bakiyordu o zaman bende dedimki eger benim boyle kocam olsa hic düşünmeden boşarım demiştim cok iyi hatırlıyorum galiba büyük konuşmuşum bosanmak o kadar kolay olmuyormuş bekara karı bosamak kolay derler o misalmis
(1,073 puan) tarafından
Aynen canım insan büyük konuşunca başına geliyor Allah korusun ya sende konuş canım benim eşim sevgililik döneminde öyleydi insan alışıyor bakmamaya kötü niyetli bakmasa bile uyar
(449 puan) tarafından
Uyardim inan guzelce de konuştum bekarliktan kalan huy dedim ama olmadı
0 oy
(469 puan) tarafından
Bnm eşimde aynı bakiyor bende kaç kere dedim anlamiyo yanımda böyle yapan arkamdan kim bilir ne yapar diyorum ben yola bakiyorum diyo karşı kaldırımda mi senin yolun diyorum ordakilere ne Bakiyosun beni sever beğenir de çok ama bakma olayı var malsf 
(449 puan) tarafından
Kendi haline mi biraktin eşini
(469 puan) tarafından
Artk bişey dememeye çalışıyorum sanki artk şey sezdim benim onu kiskanmami istiyor ben yapma etme dedikçe hoşuna gidiyor sanki . O yüzden artk kendime güvenim tammis gibi takmiyomusum gibi yapıyorum sanki etkili oldu sende dene
(449 puan) tarafından
Oyle yapiyorum ama degisen bisey olmadı
(469 puan) tarafından
Sende erkeklere bak o zmn nasıl oluyomus görsün bak daha yapiyomu
0 oy
(569 puan) tarafından
Yeminle ben sırf bu yuzden kanser olacam en sonunda takmıyım dıyom elde degil dınledıgı şarkıya kadar soruyorum nnolacak böle
(449 puan) tarafından
Bilmiyorum ama sabırla bekliyorum

İlgili bir soru bulunamadı

412,691 soru

12,425,328 cevap

45,448 kullanıcı

Kategoriler

...