0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
24 haftalık hamileyim normalde çikolatadan tiksinmiştim ama şu sıralar felaket canım istiyor ve yiyorum bol bol acaba bi sorun olur mu ya hani kilo problemim falan yok bundan korkmuyorum da şey abur cubur sonuçta zararı olur mu bebeğe 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuşummm ye ama asiri da abartma.
(209 puan) tarafından
Gün de1 2 tane yiyorum yani 4 gündür falan böyle başladı geçer mi ileride bu şuanlık bişeymidir
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
abartmadığın sürece bişi olmaz canım ama işlenmiş gıda ya oda fazla fazla yeme 
(209 puan) tarafından
Dikkat ederim bundan sonra Gün de 1 taneye düşürürüm
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Valla günde 4 5 tane yedim bebege çok şükür bi zararı olmadı tek zararı hamileligimi +25 kilo ile bitirmem
(209 puan) tarafından
Ben daha hiç kilo almadım aksine de 3 kilo vermiştim aynı öyle kaldım yani kilo konusunda bir korkum yok zararı olmasında gerisi önemsiz
(1,772 puan) tarafından
Maşallah canım ne güzel kilo sıkıntın yokmuş ye tabiki ama önemli olan bebiş çikolatanın yanında bol bol muz ceviz kaşar falan tuket ki hem bebeğin kilo alsın hem de beyin gelişimine katkı sağlasın
(209 puan) tarafından
Ay öyle yapıyım meyve bol bol tuketiyorum zaten artık biraz daha sağlıklı beslenmeye başlıyım şu zamana kadar çok dikkat etmedim açıkçası
(1,772 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
(209 puan) tarafından
Âmin teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Benim yediğimin haddi hesabı yoktu :P

(209 puan) tarafından
Ay iyi o zaman yemeğe devam ediyim ben xnsjznjs
0 oy
tarafından

Hepsi katkı maddeli koruyuculu şeyler sadece bebeğe değil sana da zararı var. Elbette hamileliğin tadını çıkaracaksın ama abartmamak kaydıyla :) daha sağlıklı atıştırmalıklara yönelebilirsin Züber ya da fellas marka ürünler gibi..

(209 puan) tarafından
Doğru diyorsun da hiç onları da yemek istemiyorum albeni o kadar güzel geliyor kii
tarafından
Kıyamam ye o zaman ama kendine sınır koy ve onu aşmamaya çalış :)
(209 puan) tarafından
Ay inşallah hemen geçer bi çikolata isteğim. :(
0 oy
(1,222 puan) tarafından
""Az ve dikkatli olmak kaydıyla günde belli bir miktar yiyebilirsin'" iki gün önce doktrum aynen böyle söyledi 
(209 puan) tarafından
Günde belli bir miktar işte 3 çikolata :)
Ay ay ben azaltıyım biraz abarttım baya
(1,222 puan) tarafından
İki üç cikolata dediğin paket mi ;) doktorun dediği hani bir kalıp çikolatanın iki parçası veya üç parçası şeklindeydi ;)
0 oy
(3,071 puan) tarafından
Abartmamak kaydiyla yiyebilirsin. Dikkat et gebelik şekeri diye bir durum olmasin
(209 puan) tarafından
ay olmaz inşallah zaten diyorum ya yeni başladı bi 4 gündür falan böyle sürekli yemek istiyorum yiyorum normalde hiç yemezdim şimdi dikkat ederim biraz daha
(3,071 puan) tarafından
Insallah olmaz canim. Kendine dikkat et sağlıklı gebelikler dilerim :))
(209 puan) tarafından
Teşekkür ederiim

İlgili sorular

+5 oy
5 cevap 307 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 666 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu