Aheyyyy bizde gorseydik o günleri hayırlısıyla
Allah yardımcın olsun diyeyim canım elbet biraz zorlanirsin
Ark biliyorum 60 günlüktu oğlu kızını okula götürüyordu başta zorlandı sonra alıştı:)
Bnce çok rahat olmalisin cnm sen 53 gunluk bebegin bi zarari olmaz ki karnini doyur uyut
Benim oglumda anaokuluna baslicak persembe gunu 10 aylikta oglum var 1 dakika oturmuyo vallahi abartmiyorun 1 dakika oturmaz mi bir cocuk yaa oturmuyor bacim
Herseye dokunmak almak istiyor ben napicam nasil bas edicem bilmiyorumm
Benim de oğlum 1.sinifa baslicak diğeri 18 aylık evimde baya yokuş arabasını alsam hergun 2defa o yokuş beni mahveder almasam sağa sola kaçıyor nasıl tutayım birde maşallahı var kilosu yerinde durmayinca kucağıma alayım desem tasiyamiyorum ödev zamanını zaten düşünemiyorum kalemleri defterleri karıştırmak istiyor işimiz zor Allah yardımcimiz olsun ama sen daha avantajlı sin bence en azından götürürken kaçmaz çocuğun eşyalarını karıştırmaz
Ben bennn 5 aylik benim kide uyum haftasi anneden gelcek dediler ana okulu oldugu icin yarin gidecem bebeyle de nasi olacak bilmem benimkide huysuz uyumaz hic bide dis cikarcak daha da huysuzlandi sitrese girdim
bende hamileyim dogum sonrasida devam getir gotur nobetler vsler durmak yok yola devam bacim
1,509,603 soru
24,633,471 cevap
365,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın