Esim aldatti ondan oncede telefondan bakmis etmis izlemis eski sevgilisinede sevgiliyken biz yazmis yanimdayken bile kadinlarin bacaklarına bakiyordu is yerinden bi kizla aldatti onu gezdirmis evine birakiyormus beni gece yarilari tek basima eve yolluyordu kendimi cok degersiz hissediyorum bunlar aklima geldikce is yerinde gene baska kizlari da birakiyormus evlerine internetten hep goguslu popolu seylere bakmis bi uygulama bile indirmis ben kendimi eksik görüyorum kendimi hic guzel bulmuyorum kendime ozgüvenim yerle bir kızlar hic mi degerim yoktu diyorum insan yerine koyup basina bisey gelir diyip en azindan eve birakabilirdi beni diyorum cocugumuz yok benden hic cocuk istemedi hep beni kullandi o okuyordu ben calistim okuttum ailesiyle durdum onlara parami verdim ayri eve zorla cikardim esyalarimizi ben aldim gene ben calistim ettim simdide askere yolladim geldikten sonra ayrilicam zaten isi bittiki benimle askerden gelince isini alir eline ordan bi kiz bulur evlenir hep diyordu zaten bankada mini etekli kizlar olucak adam mini etekli fanteziler pesindeydi hep anlatiyordu bana ben kapalıyim kapali bir kizim artik acilmayi bile dusunuyrm dikkatini cekmek icin allah gunah yazmasın