0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sütümü sagiyorum yarim saatte 30 ml bile dolmuyor çekimi çok yavaş geldi sizce benim sutumde mi sorun vardır makinede mi damla damla çekiyor kuvvetli asilmiyor en yüksek seviyesindeyken

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Katılıyorum sana ben ilk wee baby aldım öyle bir çekiyordu ki lansinoh aldım çekim gücü çok yavaş hiç beğenmedim 
(2,127 puan) tarafından
Benimde wee baby di canm çok memnun kaldım
tarafından
Çokta pahalı ben şimdi diğerini alamam bebek almışsa bari memeye valla şarjda yaşıyorum resmen
tarafından
Evet pahalı eşimde 300 TL ye almış bana sormadan almış yoksa aldırmazdım zaten 2 kere kullandım satıcam
tarafından
Sen iyi almışsın  ben 550 ye aldım satılsa bende satayım
tarafından
Letgo ya dolap uygulamasına koy
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Olabir ama sütten bence zaman kaç aylık bebeğin benim ilk bir ay sütüm iyi geldi bende sagdim hep şimdi üç aylık kendini doyuracak kadar
tarafından
6 günlük daha canm mememi tutmuyor bende sagiyorum malesef
(2,127 puan) tarafından
Sen üstüne düş canm öyle alıştırma bu sefer hiç almaz hep dene sıkılma dan hayırlı olsun
tarafından
Kız tutmuyo diye biberon verme biraz cabala yoksa hic tutmaz
(2,127 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Benim de öyleydi, kendimi kötü hissediyorum artık bu çocuk doymuyor diye.... topladım.kaldirdim 
tarafından
Benimki emmiyor emse rahat edeceğiz şarjda yaşıyorum resmen
(1,666 puan) tarafından
Değiştirin ozaman canım yaa zor çünkü öyle.. yada göğsün büyükse o huni gibi şeyin göğse takılan boyları var ... ben bi boy büyüdüğünü almıştım daha rahat oldu netten bi bak istetsen
0 oy
tarafından
Bende senin sütünde sorun var yada göğüz ucun bilmiyorum ama bende kullanıyorum mesela ben  bikere sıkıyorum sütüm kendinden akıyo baya bi ben biberonu dolduruyorum 10.15 dk da 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
7 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya iaa (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,818 cevap

349,352 kullanıcı

...