0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
.....................

6 Cevaplar

0 oy
(9,920 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Başının üstünde taşı anneni çok büyük fedakarlık yapiyo gözün aydın canim
tarafından
Evet canım sağolasın Allah razı olsun ne yapsam ödeyemem hakkıni anneminı
-Reklam-
0 oy
(4,712 puan) tarafından
E hadi gözün aydın o zaman :)
tarafından
Sağol canım :))
0 oy
tarafından
Bende gurbetteyim  gidiyor annemle babam.bugun 1 aydir buradalardi:(((((
tarafından
Yaa keşke yakınımızda olsalar gurbette olunca çok hasret çekiyoruz
tarafından
Hic.sorma suan ev bombos:((
0 oy
tarafından
14 aylık çocuk bakıcı vursa vurdu diyemez itlese itele diyeöez belki linç yiyeceğim ama çocuk daha derdini anlatamıyor bakıcının vurduğunu düşünüp böyle sakin kalmana şaşırdım açıkçası. Beni yanlış anlama ama çalışmassan aç kalmayacaksanız en azından derdini söylemesini bekleyebikirsin çok ğzüldüm. Keşke kamera falan taktırsaydınız. Annenin gelmesine o kadar sevindim ki hep annen mi bakıcak artık? 
tarafından
Kim evladının biri tarafından şiddete magruz kaldigini düşünüp sessiz kalabilir dünyayı yıkarım ben en ufak bir şey olsun her gün geldiğinde her yerine bakıyorum zaten bir değişiklik var mı bir şey var mı diye aklınız alıyor mu sizde annesiniz nasıl tam anlamıyla okumadığınız ve yanlış anladığınız bir şey için bir anneyi yargiliyirsunuz.  Kızım kendine vuruyor istediği olmayınca sinirlendiğinde bizde bunu bakicinin çocuğundan görmüş olacağını düşünüp zaten hemen almaya karar verdik
tarafından
Çalışma konusunda da ben işçi vs. değilim memurum çok şükür ki kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum ha aç kalmayız eşimde memur sırf çocuklarıma daha iyi bir gelecek sağlamak için okudum halimden de memnunum o zaman doktor doktorluğu bıraksın hakim hâkimliği memur memurluğu kime gideceksiniz o zaman
tarafından
Biraz sert yazmış olabilirim canım kusura bakma kırmak istemezdim ama yazdıklarını okuyunca üzüldüm çok şaşırdım yani teşekkür ederim annem iki aylığına gelecek gelinimiz var birlik oturuyorlar o da hamile o zamana doğumu yaklaşır o yüzden gitmesi gerekir bizde o zamana kadar iyi bir bakıcı bulmaya calisicaz inşallah gönül ister ki hep dursun ama imkanlar öyle malesef
tarafından
Yok çiçeğim bende yanlış anlamışım çocuğunuza bakıcının vurduğunu düşündüm ben. Görümcemin oğlunun başına bireyler geldi 2 bucuk yaşında iken bundan kaynaklı ben çok hassasım art niyetim yoktu inan sana mesleğini bırak yada ayaklarının üstünde durma asla demedim diplomanı duvara asmak için okumadın sonuçta ben sadece kendini ifade edemiyor çalışmak zorunda isen ve mecbur bakıcı bakacak ise bebeğin kendşni ifade edemez en azından bir kamera taktırın demek istedim annem geliyor deyince de inan kendi annem geliyormışçasına sevindim
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun bende geçen bir tanıdıktan duymuştum buna benzer bir şey o zamandır çok tedirginim zaten sürekli kontrol ediyorum ama şiddet sadece fiziksel olmuyor maalesef dediğin gibi ağzı var dili yok ama davranışlarından psikolojik şiddete magruz kaldığı ortada inşallah bu davranışı huy edinmeden unutturabiliriz annelerimiz de olmasa ne yapicaz bilmiyorum:)) kamerayı da kendi evinde baktığı için koyamadık canım
0 oy
tarafından
Keşke benimde annem fedakâr olsa :((
tarafından
Üzülme canım sen fedakar bir anne ol ki senin evlatların keşke demesinler
tarafından
İnşallah

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,532 soru

24,059,997 cevap

330,106 kullanıcı