0 oy
558 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

3 Aylık evliyim adet günüm geçti 3

image

gündür bu şekil kanamam var yerleşme kanaması ne oluyor bilgim yok internetten araştırırken burayı buldum yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim etrafımda sorabileceğim kimse yok eşime sorsam ne kadar yardımcı olabilir ki

11 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Bu kan yani âdet yani regl 
(1 puan) tarafından
Az az bu şekil geliyor ama ped dolmuyor bile normalde dolardı beta HCG 5 çıkmıştı onunla alakası olabilir mi adete yakın yüksek çıkar mı ?
(12,269 puan) tarafından
Çıkar tabi kardeşim 3 haftalık Ken öğrendi 30 çıktı Beta
(1 puan) tarafından
Yarın versem kan bu kanamadan bir şey olmaz dimi ? Yeni evliyiz eşimde ben de istiyorum ama bilgisizliğim yüzünden de bir şey olsun istemem
(12,269 puan) tarafından
Anladım canım sen bilirsin ver istersen
Eğer istiyorsan yumurtlama günlerini takip et o zaman daha sağlıklı olur
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Yok kız adet kanaması daha yeni evlisin bide bende evlenince 1 ay sonra hamile kaldım şimdiki aklım olsaydı korunurdum pisman değilim bebişimden ama biraz çalışırdım gezerdim falan acele etme olacağına bırak bence 
0 oy
(868 puan) tarafından
adetin gecmemis adet olmuşsun
0 oy
tarafından
İlk bakışta vişne suyuna benzettim kız :) 
0 oy
tarafından
Kuzum pembe bu kanama ben yerleşme kanaması yaşamadım ama burda yaşayanlardan görmüştüm sen bir test yap istersen 
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Canm yerleşme kanaması değil ama bende böyle gördüm hemen sonra hamile oldum az az böyle geliyor sonra günde bi damla sonra Hamile oldum
0 oy
(193 puan) tarafından
Adet kanamasina benzemiyor canim.hizli test alip yap istersen benimde basta oyle olmustu evlendim ikinci ayda hamile kaldm 
0 oy
tarafından
Vallahi ne desem yalan olur

Benim yerleşme kanaması oldu böyleydi kırmızı pembe kahve arası değişiyordu 3 4 gün sürmüştü. Sen test yap kan ver yine
0 oy
(5,051 puan) tarafından
Bilgim yok kuzum bende 2 gündür bu şekil yaşıyorum ne desem yalan olur acile başka hastalık için gitmiştim doktor beta istemiş 4.9 çıkmıştı günün geçti ise takip et demişti cumartesi adet günümde pazartesiden beri ara ara kanamam oluyor bende olmadı kan vereceğim sende ver istersen
0 oy
(5,051 puan) tarafından
Bilgim yok post yukarı
0 oy
(26 puan) tarafından
Oladabilir ama olmayadabilir bi test yap bakalımmm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
5 cevap 1,799 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde TazeAnne7 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 339 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kadirinannesi16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

412,092 soru

12,405,705 cevap

44,597 kullanıcı

Kategoriler

...