0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından
Tehlikelimi acaba nasıl bir süreç merak ettim 

1 cevap

0 oy
tarafından
Bebim ablamda kalp de fazladan sınır var di iki sınır birbirine deyip kriz geçiriyordu 15 16 yaşında falandı kasıktan girip kalpte ki fazla siniri yaktılar kayseri de doktor masadan geri kaldırdı ben yapamam işte ölüm riski var şöyle böyle dedi ankara ya görürdü babam orada ki doktorda yağı ne var bunda çerez bu bana demiş yatırmış iki üç saatinde içinde yapmış ablasyonu göndermiş 
(126 puan) tarafından
Kardeşim öyle canım Mardin Diyarbakır hiçbir doktor yapmıyor Ankara götürün dediler bizi korktular tehlikeli falan
(126 puan) tarafından
Ankara götürecez ilaç kullanıyor şimdii
tarafından
Yani her ameliyat kadar bununda riski var ama bak kaç sene öncesi ankara da ki doktor bana çerez bu demişti
(126 puan) tarafından
Sağol canım yinede kardeşim çok korkuyor ölecem falan masada kalırım diye bende sorayım dedim geçiren var mı diye
tarafından
Hiç korkmasın canım öyle korkuttuklari kadar ağır bir operasyon değil hem nasipte varsa ötesine kim geçebilir ki ölecek oldumu insan oturduğu yerde ölür yine ölür hiç boşuna korkutmasın kendini rabbim şifasını versin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveeeee (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &BORAN& (2,956 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu

411,613 soru

12,391,412 cevap

43,824 kullanıcı

Kategoriler

...