Kizlar benim eşim aileme pek gönderme taraftarı değil yani şöyle deyim 3-4 ayda git 3-5 gün kal diyor ama annemde 2 ayda bir cagirirp en aşağı 1 hafta kalmamı istiyor. Geçen hafta anneannem geldi ve annemler mahallede kavga edip polislik olmuş anneme iftira atılmış bana bıçak çekti diye kavga ettiği kişiler üvey babamın akrabaları. Her neyse eşim kızım aseli göndermek istemedi tek git dedi. Kızımı kavganın içine atamam ben dedi. Benim huyumuda biliyor biraz deli ve cirkefim her an saldırabilirim. O yüzden gitmemize izin vermedi bende karşı gelmedim. Ama anneannem annem kardeşlerim bana hakaret edip beddua etmeye başladılar dediklerini buraya atsam şok gecirirsiniz. Sizce ben yanlış mı yapıyorum yoksa ailem mi ?
Gitmediysen gitmedin beddua ney yaa insanın canından olanlar canlarına nasıl beddua edebiliyorlar
Anladığım kadarıyla sana bıçak çekilmiş tehdit edilmiş ve eşin arkanda durmamış. Ve annen yeter senin nankorluklerin demiş. Bu sadece bir mahalle kavgasından dolayı ortaya çıkan sözler değil. Sanırım ailen sana karşı dolmuş. 3-4 ay sonra 3-4 günlüğüne gitmene de ayrı kırılmıslar. Tabi ağır konuşmuş kii herkes en sevdiğine kırılır kızar.
Kendini ezdiren sen olamazsın demiş. Kız kardeşin yakalık yapıyorsun demiş. Dediğim gibi bu güne kadar içlerinde olanları dokmusler. Bu yüzden eskiden tam olarak ne oldu bilemem. Sizin aranızda olan birşey. Ama ne olursa olsun hiç bir anne evladının kötü olmasını istemez. Annen belli ki kırılmış üzerine birde torunumu göremedim diye sitem etmiş. Eşim göndermiyor dediğinde iyice sitemlenmis. Yine belirtmek isterim kii beddua etmesi doğru değil. Ama belliki can havliyle edilmiş. Seni gerçekten silen bir annen olsaydı hayatından bir tane mesaj atar her yerden silerdi seni. Ama kaç kere yazmış üzüldüm annene. Üzüldüğü için seni tanıdığı için deli dolu olduğunu oda farkında ama eşine ve eşinin ailesine sustugunu alttan aldığını düşünüp bu şekilde fazlaca kafasına takmış. Beddua dışında anneni anlamaya çalışıyorum. Neticesinde hepimiz anneyiz burda
1,492,935 soru
24,393,609 cevap
349,489 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın