0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (581 puan) tarafından
4 yildir görüşmediğim bir görümcem var eşimle tartiştilar eşim haklıydı bende eşime hak verince biz tartıştık konuşmuyoruz. 14 yaşında bir kızı var eşimin yeğenlerini çok severim görüşürüz sonuçta oğlumun kuzenleri neyse bu kizin hiç Türkçesi yok cümle kuramaz. Bana gereksiz mesajlar atiyor yenge evdemisin? Sana gelebilirmiyim? Yenge şimdi napiyorsun? Arada iğneleyici sözler bu kızda çok sessiz sakin biridir bana gelecek olsa msj atmaz direk gelir. Mesajlara cevap yazınca anladım ki kızın ağzindan görümcem yazıyor. Kizi engellesem olmaz cevap yazmasam mı bildiğimi belli mi etsem bilemedim:) Benimle arasıni düzeltmek değil amaç eminim. 42 yaşında kadın davranışları 15 yaşında kalmış biri eminim o olduğundan biraz önce yine msj atti saçma olacak ama ne yazsam bu kadına bilemedim:) 

14 Cevaplar

0 oy
(596 puan) tarafından
Hiçbir şey yazma canm
-Reklam-
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Mesajlara cevap verme 
0 oy
tarafından
Aman yıllar geçmiş barışın gitsin 
(581 puan) tarafından
Ben istesem eşim istemez görüşmemi kavgaları ağır. Onunda amacı barışmak olmadığından eminim.
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Onun oldugunu biliyorsan yazma canım. Gelcekse gelir kız zaten 
0 oy
(222 puan) tarafından
Aranızda ne olmussa gecmişte bırak.konussanda eskisi gıbımı olucan sankii.  Bu Dunyada kimseyle kus kalma.ne guzel cocuklarıyla aran iyi MasallHh  
(581 puan) tarafından
Eşimin 7 tane yeğeni var hepsini çok severim 2 si benden büyük yine de saygıdan yenge derler. Neredeyse her hafta gelirler. Ama görümceyle ben konuşmak istesem eşim izin vermez kavgaları büyük arada eşimle bana zarar gelir.
0 oy
tarafından
Neden bukadar eminsin yani nasil emin olabiliyosun 14yasindaki bi kizin yapabilicegi hareketler zaten bunlar gercekten kizida olabilir
(581 puan) tarafından
Değil kız bana almanca yazar türkçesi iyi değil nasılsın yazamaz. Kurduğu kelimeleri çeviri yapsa saçma anlamsız bir cümle çıkıyor.
tarafından
Heee aman buyuklerin ergenligide cekilmez ufff hic ugrasma bosver
0 oy
(1,083 puan) tarafından
Yazma canım eşine şöyle anladım yazdığını diye
0 oy
(7,814 puan) tarafından
14 yaşında ki kızın neden Türkçesi yok merak ettim 
(581 puan) tarafından
Almanya da doğdu büyüdü görümce de evde çocuklarıyla Türkçe konuşmadığı için
(7,814 puan) tarafından
Anladım canim .
0 oy
tarafından
Bişey yazma ara yazdığı an bak bakalm açarsa anlarsın zaten 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Sana gelecem diye msj attığında. Msj atmana gerek yok yengecim istediğin zaman gelebilirsin de. Tekrar neyi bahane edip atacak. 
(581 puan) tarafından
Zaten gelicek olduğunda msj atmaz okuldan çıkar gelir. Bugün gelebilirmiyim evdemisin dedi. Tabi gel evdeyim dedim arkasından da vaktim yok işim var yazdı. Ben evdemiyim diye sorup sonra gelmiyor.
(3,100 puan) tarafından
Aman boşver o zaman demekki seni çok önemsiyor takip ediyor:) içten içe iyi veya kötü muhatap olmak istiyor demekki. Bırak kendini akıllı sanmaya devam etsin:)
0 oy
(513 puan) tarafından
mesaja cevaben de ki : Allah allah sen hic bana mesaj atip da sana gelecem yazmazdin direk gelirdin telefonuna virüs falan mi girdi yaz :) ince mesaji anlar heralde karsi taraf.  ne sacma bir sey ya 
(581 puan) tarafından
Hahaha bu güzel cevap :D
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Mesaj geldigi an goruntulu ara :D

(581 puan) tarafından
Aradım kaç kere açmıyor:)))
(7,786 puan) tarafından
Ahah canim o zmn esine soyle..
Yada acik acik soyle dersin ne ***** sansin gakiba yaz alttan ima et lafini sok.
0 oy
tarafından
Ergenliğini yaşamamış icinde kalmış 
0 oy
(7,790 puan) tarafından

ara direk kıza açtırır yengecm klavyem bozuk msj atamıyorm de :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 401 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 583 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 615 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 678 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde SenOsun (160 puan) tarafından soruldu

412,684 soru

12,425,220 cevap

45,441 kullanıcı

Kategoriler

...