0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (3,799 puan) tarafından
Instagram da bi sayfa mi kişisel sayfami ne bediüzzaman said nursi adına dini yayınlar yapıp dini kullanip ilgi cekmeye çalışıp sonradan evli mevli demeden kadınlara musallat oluyo .yuvalarını yikiyomus. Yazıklar olsun dini kullananlara . 40 yaslarinda boyunca çocuğu olan bi kadının yuvasini yikmis bastan çıkarıp.  Kadin bunu dindar sanip konusup sonradan ayartip kocasinin isyerini basmış.  Bilmem kaçar tane dini sayfa açıp ilgili üstüne cekmeye çalışıp sonra da serefsizlik yapiyomus şikayet edin sayfayı.  Sayfa dini sayfa kimi görünüyor ama sadece dini alet eden bi şahıs.  Bende watsap grubunda gördüm resim atcaktim atamıyorum malasef.  Sadikylmz34 adinda kişisel sayfasi şikayet talebinde bulundu arkadaşlarim . Kadının biri dm den adama birak peşimi yazma dedikce adam görüntülü aramış devamli zina teklifinde bulunmus.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşte böyleleri yüzünden dini kötülüyor insanlar inançlarını yitiriyorlar.. madem bir b***yiyiyorsunuz dini niye katıyorsunuz 
(3,799 puan) tarafından
Niye olucak masum görünüp ilgi odağı olmak için.  Sayfasini aciktan gizliye kapatmış ifşa olmamak için yorum yapilmasin diye onceden acikmis
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın
(3,799 puan) tarafından
Amin . Bol bol şikayet edip kapattirmaya calisiyoz çünkü sayfada görünürde bisi yok gibi o yüzden şikayetin fazla olmasi olmasi lazim ki sayfasi kapansin millet sayfanin gorunume kanip aldanmasin
tarafından
Hesabım yok olsaydı bende şikayet ederdim
(3,799 puan) tarafından
Ben okurken watsap ta sinirlerim bozuldu . Sen dini sayfa aç dini paylaşım yap sonra evli bekar demeden kadınlara musallat olup şerefsizlik yap  kadinlara cinsel organin resmini atip karşılık bekliyomus bunu okuyunca beynime kan sicradi resmen . Gelde sinir olma
tarafından
Kopsun inşallah o organı!
(3,799 puan) tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Allah im ya dünyanın sonu geliyor artık gerçekten
(3,799 puan) tarafından
Bazi insanlar ne *** olduğunu belli ediyo bazıları da böyle sinsi seytanlik yapiyo
0 oy
(3,145 puan) tarafından
Zaten din adı altında her pislik alıp gidiyor bu memlekette 
(3,799 puan) tarafından
Ay sinirim bozuldu ya . Kıyamet haci hoca dan kopacak diye boşa denmemis demek
0 oy
(913 puan) tarafından
Dini kotuluyur pislikler 
(3,799 puan) tarafından
Dini alet ediyo pis niyetleeine
0 oy
tarafından
İyi de kadın dini sayfa olsa bile niye mesajlaşıyor ki baktı adam mesaj attı engellesin gitsin
(3,799 puan) tarafından
Kiz ben watsapta okuyunca bianda sinirlerim bozuldu ya valla direk suçu o kişiye attim kadinlarda da vardir suç illaki. Dünyanın civisi çıkmış benim sinirimi bozan dini alet etmesi
tarafından
Aynen öyle canım kız ben bi ara instagramda dini bi sayfa takip ediuodum o zamanlar da takip ettiğin kişilerin beğendiği gönderiler bildirim kısmında görünüyordu bi baktım hep açık çıplak kadınları beğenmiş hemen çıktım takipten daha kendi nefsine hakim olamayan birisi nasıl dibi sayfa yönetebilir ki
(3,799 puan) tarafından
Tiksindirici lanet edilesi durum . Yok sen orda dini tebliğ altinda sayfa yönet.  Kadınlarda da suç var tabi dini sayfa da olsa erkek erkektir konuşma haci da olsa hoca da olsa. Ama ben dini kullananlara çok kiziyorum
tarafından
Aynen öyle canım ben de kızıyorum
0 oy
tarafından
Anlayamadığım tek bir sey var .Peki bu kadinlarimiz nasil bastan cikiyor ? Tovbe tovbe .Cozemedim.Bana birisi gelse ve anormal seyler yapsa bunun dinimizle ilgili olmadiğini anlayabilecek zekaya sahibim .hepimiz sahibiz cok sukur ama napiyor da kadinlar bastan cikiyormus onu cozemedim.Şantaj falan mi yapiyor ??

Boyle insanlar maalesef her yerde var .Dini kullanarak igrenc emellerine ulasmak istiyorlar .Allah esirgesin.
(3,799 puan) tarafından
Insan hic mi korkmaz Allah'tan

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,308 göst.
28 Haziran 2024 Moda kategorisinde Gamzeliwampir (2,927 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 960 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,793 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Bal kokulunun annesi (87 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,606 soru

23,594,795 cevap

305,748 kullanıcı

...