0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ishal salgını var biliyorsunuz oğlum yakalandı 3. Gün bugün bir duruyor yine basliyor gece ateşi çıkıyor sadcee en fazla 38 kaç günde geçti atlatanlar ne yaptınız bana akıl verin akşam acile goturcem tekrar

7 Cevaplar

0 oy
(4,856 puan) tarafından
Bizim ilk kusmayla başladı daha sonra ateşi oldu hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu ve salgin olduğunu öğrendik antibiyotik vermişti 2 gün sonra ishal oldu tekrar gittik serum taktılar o arada yine ateşi oldu serumla ateşi düştü ishal içinde enterogermina vermişti 3 4 gün sürdü antibiyotik ve serum iyi gelmişti 
tarafından
Bana da ishal için toz felan verildi canım bende gidicem serum isticem
(4,856 puan) tarafından
Serumu mutlaka söyle taksınlar cok iyi geliyor
Cocuklar hasta olmasın valla o ağlıyor ben ağlıyorum içim paramparça oluyordu inşallah hemen düzelir seninkide canm
tarafından
Bende aynı canım inanır mısın maf oldum.ya ishal yaptıkça aglasyasim geliyor inşallah canım insallah çok sağol
-Reklam-
0 oy
(7,160 puan) tarafından
Ayy hiç sorma bende oğlunda yakalandik  oğlunda birde kusma vardı ıshal  için oğlunda bisey kullanmadik kusması için bi iğne yaptılar hem kusmadan hem ishalden  kurtuldu 

Ben oldum ishal bulandıkça vardı ıshal için probiyotik  kullandim  kesildi ama vucufum o kadar suzusuz  kaldı ki baygınlık geçirecektim geçmiş olsun
tarafından
Sağol canım bende serum isticem acilden
0 oy
tarafından
Canım 1. Hafta kusma ateş ishal çektik çok doktora götürdük en son havale geçirdi özele gittik ishal için toz antibiyotik falan verdi 
tarafından
Bize de verdi ama işe yaramıyor üçüncü gün canım bugün tekrar gidicem
tarafından
Ne verdi ama probyotik ishal tozu verdi bize ismi maflor antibiyotik verdi Molcef alerji şurubu verdi allerset zinco verdi
tarafından
Reflor şase toz iki tane de şurup verdi
0 oy
tarafından
Aşırı iştahsızdı ağlasa bile zorla patetes başlaması muz gibi şeyler yedirdim ağlaya ağlaya kuru çay yutturdum öyle geçti yoksa vücudu aşırı su kaybetmeye başlamıştı bol bol su içir sıvı alsın mutlaka prebiyotik alsın calpol ver ateşi çıkınca 
tarafından
Sade verdim çay kaşığıyla ağzına attım biberona da su doldurmuştum hemen verdim ağzına yuttu önce çıkardı ekkk pis dedi ama szorla yutturdum napiyim yoksa geçmicekti
tarafından
Bende deniyim canım kahve limon kefir muz patates pirinç herşeyi verdim ilaç hariç bana mısın demiyor
tarafından
Ne yaparsan yap illa 2-3 gün sürüyo sadece bol su içir canım
tarafından
İciriyorum canım zorla da olsa çok sağol bilgilerin için
tarafından
İnşallah iyileşir hemen canım çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin rotavirüs aşısı yaptırdınmı sen genelde bu virüsten kaynaklı yatan çok 
tarafından
Canım bütün özel asilari yaptırdım ben çok çok sağol inan düzelir
tarafından
İnşallah en kısa sürede düzelir :/
tarafından
İnşallah inşallah
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Biz ateşsiz atlattık çok şükür canım ailecek olduk hemde flagly antibiyotik kullandık başka türlü geçmedi malesef. Su patates pirinç lapası muz falan hikaye valla ilaçsız geçmiyo ya
tarafından
Kuzum kaç gün sürdü bende goturcem yine bu aksam
(25,181 puan) tarafından
3 gün ishaldi patates falan ıvır zıvır yaptım işte geçmedi götürdük antibiyotik verdi 2 içmeye geçti antibiyotikle. Sonra bana bulaştı sınra eşime ailecek çok kötüydü yaa çok halsiz bırakıyo
tarafından
Aşırı hemde Selo ya bakalım bende goturcsm araba eşimde akşamı beklicem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,101 soru

24,410,226 cevap

350,847 kullanıcı

...