CANLARIM İYİKİ BURAYA ÜYE OLMUŞUM ÇOK İYİ INSANLARSINIZ RABBİM SİZE YAVRULARINIZI BAĞIŞLASIN BANADA EN KISA SÜRE İÇİNDE HAYIRLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH BENİM BURAYA KATILALI ÇOK KISA SÜREDE OLDU AMA HEPİNİZ ÇOK İYİ İNSANLARSINIZ BANA FİKİR VERİYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN SİZLERI SEVİYORUM KUZULARIM BU ARADA 20 YAŞİNDAYIM YAŞIMI MERAK EDENLERE 9 AY OLDU EVLENELİ
Evet bende hamile soru cevap bölümündeydim hep oğlum şuan 2 aylık dedm artk bu bölüme geceyim gerçekten çok gzl bir platform bende 19 yaşıma girecem az kaldı daha yeni evlisin çiçeği burnunda Rabbim sanada bir evlat nasip eder insallah❤
Rabbimin muhakkak bildiği vardir canim. Sakin umudunu kaybetme. Arti yasin cok genc. Bak ben 29 yasindayim. 27 yasimda evlendim evlenir evlenmez hamile kaldim 32 haftalik dogdu 3 gun yasadi kucagima bile alamadim. Hani bunu soylememdeki sebep hic bişeyin garantisi yok canim. Seninki hemen olmadi belki ama olunca sagliklica kucağına alirsin insaAllah. Hemen hamile kalinca da kucağına alacağının garantisi yok. Rabbimin herkesin imtihanını farklı vermis. InşaAllah sende hayirla hamileyim diye post acarsin en kisa zamanda
Allahım sanada nasip etsin burda doğurdum postu aç insalalah
Hoş geldin aramıza
1,436,507 soru
23,621,741 cevap
306,842 kullanıcı