Merhaba arkadaşlar benim 3 yıllık çok samimi olduğum bi arkadaşım var düğünümde bile nedimem oldu çok yardımcı o gün bana asıl mevzuya geliyorum smdi biraz uzun olcak şimdiden soyleyim :)
Bu arkadaşımın 2 aylık bi ilişkisi var çok güzel gidiyordu hersey ama çocuk bunu aldatmış arkadaşımdan gizli bi instagram hesabı varmış abartmıyorum ordan 5000 tane kız takip ediyormuş mesajlasiyormus arkadaşımda bunu yakaladı ayrıldılar çocuk bunun peşini bırakmadı kendisi devamlı aradi ablaları aradi devamlı msj attı falan işte yanlış anlaşılma var o seni çok seviyor falan diye benim bu saf arkadaşımda barıştı ama bize söylemiyor barıştığıni çünkü çok konuştuk bu konu hakkında 1 kere yapan 1 daha yapar bak Allah erkenden çıkardı karşına ya evliyken nisanliyken yada hamileyken ogrenseydin nolckti falan dedik ama dinlemedi bi şans daha verdi çocuğa smdi cocugun ailesiyle tanışmaya gitcekmis sonrada cocugu ailesiyle tanistircak ama biliyorum ki 1 kere yapan 1 daha yapar aldatma karakter meselesidir kiz smdi bize cephe aldi sanki biz onun mutlu olmasını istemiyormuşuz gibi oldu napcam ben içim o kadar huzursuz ki ilerde pişman olcak diye akıl almak istiyorum sizden