Kızlar yıllar önce bi kitap okumuştum adını unuttum aranızda okuyan vardır belki bi bakın bakalım. Şimdi çok eski zamanlarda savaş olduğu dönemde fransada yaşayan fakir bi aile var kızları aşırı hasta ne olacağı belli değil aynı zamanda soylu bi aile miydi yoksa devlette önemli biri miydi tam hatırlamıyorum onun da kızı var ikisi akran ve çok benziyorlar sonra düşman geliyo o devlet başkanı gibi olan adamın evini basıyorlar o kızı aile dostları alıp kaçırıyor düşman herkesi öldürüyor o gün de o fakir ailenin kızı hastalıktan ölüyo ve bu diğer kızı kaçıran adamla ölen kızın babası bu kızı ölen kzıın yerine geçirdiler kız aylarca odadan çıkmıyo en son çıkıyo ailedekilee değişiklik olduğunu fark ediyorlar falan ama hasta diye oralı olmuyorlar sonra düşman her tarafı sarınca kız kendi babasından kalan mücevherleri alıp yatağın içine dikiyo kaçıyo başına çeşitli olaylar geliyo en son Türkiye ye geliyo doğuda bi adamla evleniyor orda da yine zorluklar çekiyo en son gemiye binip kurtuluyor tam hatırlamıyorum ama okuyan var mı