0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,045 puan) tarafından
Kızlar şuan karantinada 9.günüm 18+2 günlük hamileyim kan sulandırıcı kullanmadan bu illeti atlatan oldumu korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Çünkü hiç bişey vermediler bana sadece parol dediler

10 Cevaplar

0 oy
(1,045 puan) tarafından
Kızlar bileninz yokmu ??
-Reklam-
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Kan sulandirici kullanmadim ben atlattim hamile değildim 
(1,045 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Ben bugün bu soruyu sordum canım çoğunluğa verilmemiş zaten kan sulandırıcı falan sadece ağrın olursa parol at demişler geçmis olsun insallah tez zamanda atlatırsın 
(1,045 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben doktorumu arayıp sordum kullan dedi kendim alıp kullandım ama çok ağrın ateşin olmadıysa korkma allahın izniyle birşey olmaz inşallah 
(1,045 puan) tarafından
İlk 2 gün zor geçti canım şuan sadece halsizlik var. İnşallah bişey olmaz bebeğime
(1,045 puan) tarafından
Nasıl kullandın peki aç mı tokmu
(1,023 puan) tarafından
Tok iç demişti akşam 1 tane almıştım 19 haftalıktım bende ama brnim 15 günden fazla sürdü ağrım çok oldu hiç kalkamadım 3. Haftanın sonuna doğru iyileştim
(1,045 puan) tarafından
İnşallah tekrardan yakalanmazsın canım iğrenç bi hastalık gelmiş geçmiş olsun
0 oy
(737 puan) tarafından
Ben kullanmadım pazar günü bitiyor karantina doktor sağlıklı sorun yok dedi bebeğe ilaç yazmadı sadece d vitamini kullandım hiç bir şikayetim olmadan atlattım 
(1,045 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(737 puan) tarafından
Sanada çok geçmiş olsun bebeğine olmaz inşlh bişey korkup stres yapma beslenmene dikkat et yeter
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Ben normal soğuk algınlığı ilacı içtim onların verdiği ilacı çöpe attım. Günde 8 hap iyileştirmez öldürür. Öldürmese bile ilerde böbrek sıkıntısı yaşanır. Ben içmedim. İbucold içtim sadece. Ama sen icemezsin maalesef. Kuzenim sadece parol içti emzirdigi icjn. Kemik suyuna çorba falan içti, sarımsaklı yoğurt yedi, kekik içti öyle atlattı
(1,045 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah bende sorunsz atlatırım
0 oy
(5,122 puan) tarafından
Annem şeker hastasi ayrıca rahim kanseri cnm kullanmadı hatta kullanmıyor kan sulandırıcı bir hafta oldu kovit olalı hafif atlatiyor
(1,045 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(5,122 puan) tarafından
Sanada cok geçmiş olsun kuzum bizde yakin temasliyiz şükür bizde bulas yok
0 oy
tarafından
Korkma ben kan sulandırıcı zaten kullanıyordum gebelik boyunca o halde ağır geçirdim 10 gün hastanede yattım. Günde 4000 lik yaparken hastanede sabah akşam 8000 lik yaptılar. Sadece bana prednol verdiler damardan onun sonucunda erken doğum yaptım. Verdikleri corona hapını icmedim. 34 haftalık doğum yaptım. Çok şükür kizim çok sağlıklı doğdu. Şuan 7 aylık 
(1,045 puan) tarafından
Erken gelmiş cimcime çok geçmiş olsun canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah
tarafından
Amin çok teşekkür ederim ❤
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Hamıleyken 2 kere korona oldum. Ikısındede kan sulandırıcı kullanmadım. Gecmıs olsun 
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Kan sulandırıcı zaten vermiyorlar ama doktorumuz bize 6 ay kan sulandırıcı yada günde bir Aspirin at dedi 

Covit pıhtılaşma yapıyormus diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
26 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asaff (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
27 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde leylelgy (186 puan) tarafından soruldu

411,449 soru

12,385,635 cevap

43,509 kullanıcı

Kategoriler

...