0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hamileliğin başında folik asit kullanımı olmazsa bebeğe zararı olur mu

11 Cevaplar

0 oy
(1,045 puan) tarafından
Bebeğin gelişimi için önemli canım 12.haftaya kadar kullan bence
tarafından
Ben değilim arkadaşım bende kullanılır diye biliyordum o yüzden size sormak istedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iki gebelikligimde kullanmadım zaten  sağlıklı beslenerek gerekli vitaminleri alıyordum doktorumda al demedi
0 oy
(579 puan) tarafından
Bebegin gelişimi için önemli canım yinede sen bilirsin ama bence kesinlikle kullanılmalı
0 oy
(4,430 puan) tarafından
Yani bebeğinin sağlığını düşünüyorsan evet kullanmak zorundasın canım ben 13. Haftaya kadar kullandım hatta kutuda 4 5 tane kalmıştı doktor bitir Bi zararı olmaz demisti onu da 
0 oy
tarafından
Gelişimi için önemli 

Ben kullandım/ kullanılması gerektiğini düşünüyorum 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Zararı olmaz ama gelişim için faydalı canm
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Kullanılmasi gerekiyor bebeğin gelişim açısından kullanilmasa doktor yazmaz herhalde 
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ben sadece üç gün içtim şiddetli mide bulantısı sonucu doktora dedim ben içmiyorum yoksa yemek yiyemiyorum su içemiyorum çocuk zaten gelişmez öyle de dedim içme zaten bırak dedi valla sapasağlam elhamdülillah şimdii 10 aylık fıtır Fıtır hiç durmuyor ama doktoruna danış anda fayda var benimki mecburiyetti

Taze fasülye folik asit deposu kızlar içmeyenler için bol bol yiyin
0 oy
(391 puan) tarafından
Kullanmadım, ilaca her zaman bi tık geriden gelirim.  Onun yerine folik asit içeren şeyler tükettim.  Kuşkonmaz semizotu gibi.. oğlum bir yaşında hamdolsun hiçbir sıkıntı yaşamadık
0 oy
(3,149 puan) tarafından
2 kızım var ikisi de ne folik asit ne kan ne de vitamin hiçbir hap içmedimagıdan geberirken bile tek bir parol içmedim. Haptan nefret ediyorum. Ama kızlarımın gelişim normal düzeyde ilerledi yani ne geride ne ilerde hep ortalama. Şuan üçüncü olcak folik asit belki içebilirsem denicem
0 oy
(2,148 puan) tarafından
Bence kullanmak zorunda. Biraz araştırırsan hak verirsin bana

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 229 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,619 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
10 cevap 161 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu