+1 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 1 ayda 2 defa adet oldum. 1 er hafta ara ilé.  Bugün ikinci adetimin 3. Günü.  Ve çok kanamam geliyo. 

Neden olabilir?

4 Cevaplar

0 oy
(6,396 puan) tarafından
Spiral falan var mı? 
tarafından
Yok cnm bnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastahane git canım ihmal etme 
tarafından
Canım koronayiz. Salı günü Karantinamiz bitiyo. Şimdi sen belki korona dan dolayı diyeceksin. Fakat ağır gecirmedim. Ve hiç bir şekilde ne ilaç içtim nede aşı oldim.
tarafından
Yok canım bunun koronayla bı ilgisi yok zaten Senin adet düzensizliğin var
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben 40 günde suan 4.kanamayı yaşıyorum adet mi degil mi bilmiyorum netten baktım burda da sordum kızlar dış gebelik dedi ama gebrelik testim negatif cıktı sorun ne bende bilmiyorum 
(1,992 puan) tarafından
dış gebelikse cıkmaz zaten idrarla doktora gitseniz ya
(7,155 puan) tarafından
Acile gitsem buradaki acildekiler hiç ilgilenmiyolar ki randevu da bulamıyorum hergün bakıyorum Bi tane bile yok şaka gibi
tarafından
Valla cnm dediğin gibi bende 1 ihtimal da olsa olabilir.  Çünkü normal adetim den 1 hafta önce  eşim ile ilişkiye girdik. Ertesi gün hapı içtim 2-3 saat sonra. Belli olmaz yinede olur çocuk.  Belki dış gebelik olmuşumdur
(7,155 puan) tarafından
Bi de ilişki sırasında agrı oluyor mu
0 oy
(737 puan) tarafından
Bende çok olmuştum  doktora gittim rahim ağzı yarası var dedi çok fazla adet görme sebebi bu dedi kendi kendine iğleşti sonra düzeldi
(737 puan) tarafından
Hastaneye mutlaka gitmelisin rahim benim gibi olmuş olabilir sin yada miyom gibi bir durum da olabilir kötü bir durum varsa en azından önlem alır ilaç kullanırsın düzeltirsin
tarafından
Ve çok özür dileyerek söylüyorum. Çok da kasinio. Acaba enfeksiyon mu var
(737 puan) tarafından
Neden özür diliyor sun hepimiz kadınız başımıza geliyor elbet olabilir bağzı enfeksiyon durumlar en başta da mantar enfeksiyonu etkiler adeti
tarafından
Sağol cnm bnm. Teşekkür ederim
(737 puan) tarafından
Mutlaka git doktora ihmale gelmez yumurtalıklarına kadar etkisi olur allah korusun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 467 göst.
17 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde ElifSu34 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 470 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 181 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (387 puan) tarafından soruldu

409,512 soru

12,308,907 cevap

38,644 kullanıcı

Kategoriler

...