Foxta ayla filmi vardi goz yaslari icinde izledim..1 bucuk yillik evliyim 35 haftalikta hamileyim babam toplasan 2 kez aradi beni ondada sadece para istedi yok diyince bir daha ne aradi ne sordu..cocukluktan beri babam icimde kocaman yaradir bizi sevdigini hic hatirlamam hep kavga gurultu eziyet ama bir yanim hep eksik keske diyorum benide seven bi babam olsaydi bir kez merak edipte aramadi beni seker hastasiyim insan demezmi kizim naptin ne durumdasin torunum dogdumu nasil diye...evlencegim zaman esime dedimki ben babadan yana eksigim benim esim arkaasim babam dostum herseyim sen olucaksin diye saolsun eksik birakmiyor beni babam gibi..simdi diyorumki bi kizimiz olucak onu cok sev bilsin arkasinda cinar gibi bi babasi oldugunu sevgisiz birakma onu diye...hormonlarinda etkisiyle baya duygusallastim esimde anladi filmi izlerken babanmi geldi aklina dedi boynuma sarilmasiyla salya sumuk oldum ztn...sizle paylasmak istedim iimdeki yarim kalmisligi..babam hayattayken babasiz kalisimi :(
Üzülme canım ya anlıyorum çok zor ama bide şöyle düşün kizin çok şanslı arkasında hep babası olucak benim babam her zaman arkamda bir dedigimi iki etmez sevgisini hiç esirgemez ama benim de bebegim daha hiç doğmadan babasız kaldı hayatta olduğu halde umrunda değil çocuğu bende diyorum bazen keşke ben değil de bebegim baba sevgisiyle büyüseydi diye babam ne zaman bana kızım dese keşke diyorum benim yerime bebegim babasıyla büyüse
Ne güzel ki o eksiği kapatmak isteyen bir esin var böyle düşün.. baba anne sevgisi bambaşka inşallah siz evlatlarımıza o sevgiyi en güzel şekilde verirsiniz
Şuan seni sevse bile yakın olsa bile inan dolmuyor zamanındaki açtığı yaralar babamı 5 yıl önce falan gördüm galiba o kadr uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum bile ama saolsun abim babam oldu tabi sevgi farklı baba çok farklı ama şuna inan ne kadrbyakin olursa olsun açtığı yaralar bıraktığı hasretleri kapatmaya ne gücü yeter nede sevgisi bırak orda dursun cani saolsun ben öyle diyorum sende öyle de
Benimde saclarimi tarayan hastayken geceleri hastaneye tasiyan savaha kadar basimda bekleyen sabahta uykusuz ise giden bi babam var .. ama evin icinde uvey annedenden beter bi oz annem var ...
Aslında babalar sevgisini gösteremez biz aynı şehirde yiz benim babam da pek aramaz
Canım aranızda ne geçti bilemem. Geçmişte bisey yasadiysan bilemem. Mesela bnm babam da öyle çok soğuktur kavga her ailede olmuştur. Senden benden şanslı olanlar da var ama bnm babam beni her zaman aramaz onun da torunu olck hevesli aslında ama asla belli etmez. Bnm saçımı sevdiğini hatirlamam inan ki. Bir gün hasta oldum bekarken acile götürdu bni kolumdan kan alamadılar ağladım bnde. Babam da ağladı kendini tutamadı. Orda anladım ki babam bni seviyor düğünüm oldu babam takisini takamadi bana öyle ağladı ki. O an keşke bn sevgimi verseydim babama dedim. O belli edemedi ama bizde belli edemedik. Onun pişmanlığı var içimde. Hangi baba evladını sevmez ki ?? Hele de kız evlat babasına aşıktır derler ya gerçekten öyle
Sen ara babanı sen sor. Onunla baba kız ol. Kendinden bahset. Allah gecinden verin bsy olsa için yanacak pişman olcksn. Bn kaçarak evlendim inan ki aylarca ağladım gece. Annemi babamı çok aradım her gün insanlar yaninizdayken kıymetini bilin ölünce anlamsız oluyor göz yaşları
1,491,503 soru
24,372,105 cevap
348,095 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın