0 oy
170 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ya bu erkekler evleniyorlar ama karilarinin arkasında niye durmuyor. Evlendikten sonra ana kuzusu oluyorlar madem öyle evlenmeyin burdaki postlarda görüyorum %70 i bende dahil eşlerden şikayetçiyiz. Yazık değil mi bize sen bizi anana bacina ezdiriyorsun. Ben görüyorum dayıları mi kuzenlerimi hepsi eşinin destekcisi ki yalanda söylese ben eşimin yanindayim diyorlar. Bu odunlarlari biz yontmak için mi evlendik

5 Cevaplar

0 oy
(1,734 puan) tarafından
Destege ihtiyac yok bence eskiden bende esimin benle ayni fikirde olmasini istuyordum annen bunu yapti diye onun basinin etini yiyordum ama.   Ne zaman ki kendim konusmaya sorunlari sorun yasadgim kisilerle birebir konusmaya tartismaya basladim.  Bende ferahladim kocamda heh şöyle ya kimseden lafini esirgeme dedi.  
(2,291 puan) tarafından
Onun kimseden lafini esirgeme demesi de bir destektir.
Sonrasinda gelip anneme nasil saygisizlik yaparsin deyip evde huzursuzluk olsa bak bakalim laf soylene bilir mi ?
Sonuc ya ayrilik ya eziklik..
(1,734 puan) tarafından
Hm dogru o acidan dusunmemistim.
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Ya aile atamaz elbette. Eşimin ailesi benim için nişanlanmafan tanımadan konuşmuşlardı istemiyoruz vs. Hatta görümcem bana ağır bir kelime kullandı eşimle konuşrken bi daha konuşmadı hiçbiriyle. Ben asla kimdar degilim ama eşim bi o kadar kindar keşke konuşsa. Ailesi de kindar ama düğünümüze gelmediler. Zaten annesi babasi nişanımızdan sonra boşandılar. Aslında gecmişte kaldı konuşsun istiyorum ama konuşursam huzurumuzu bozarlar diyor.
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Öyle düşünme kuzum herkes bir değil herkesin düşünce yapısı yaşayış şekli farklı sen o insanlara da aldanma evlerinin içini bilemezsin neler yaşadıklarını bilemezsin herkesin sorunları var ama bazıları yansıtmaz dışarı bence sende öyle yap ve eşini olduğu gibi kabullenmeye çalış odunlar yontularak şekil değiştirse de insanlar değiştiremez :)
tarafından
Aynen huylu huyundan vazgeçmez
0 oy
tarafından
Allah ima çok şükür bin şükür ilk 3 yıl bizde öyleydik annesine laf ettirmez sürekli evinim işini yp söyle böyle derdi ama diğer kardeşleri evlenince ve annesinin onlara ve kendisine yaptıklarını görünce kendisi uzak durdh annesinden bana ne eskisi gibi gidelim der nede işini gücünü yap siyle böyle der

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 142 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 336 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Birumut (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

396,482 soru

11,859,781 cevap

35,957 kullanıcı

...