0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kzkar 37+3 haftaym  herseyim hazr ck sukur doguma tam tikir hazrm bgn son olarak agdamida yaptrdm keske dogursam smdi biran once yaa :)))

8 Cevaplar

0 oy
(773 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kız ben de öyle diye dye tam 40 haftada dogurdum. Sonra dedim ki ne acelem vardı az daha dursaydı :))
tarafından
aman deme kzzz :))) ya aslnda bole dusunmuydm da smdi herseymde hzr ya dyrm gelse bari :))
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Dogurun ins çoğu gitmiş azı kalmış:)
tarafından
yaa inss cnmm sali kontrolum vsr cati muaynesi bklm nolckk :)
0 oy
tarafından
Inşallah canım sağ sağlim kucagimiza  alırsiniz inşallah 
tarafından
ins cnmmm...
0 oy
(457 puan) tarafından

Bende 39 oldum bugun ayni senin gibiym ama ne gelen var ne giden:D

tarafından
ayy sen hpten glms catms yaa bn okdr beklmk istmyommmm :(((  tbi izin sajasi saglkka glsnker ins
(457 puan) tarafından
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
tarafından
amin cnmm ins
0 oy
tarafından
Hahayyy diyonki hersey tamamken doğum oluverse heeee sabret canım keşke bende o hafdada olsam daha yarından sonra 32 olabilecek benimde sabır napalım artık allsh bir avazda kurtarsın inşallah
tarafından
ins cnm allah razi olsnn ❤️ bnden sana tavsiye gun sayma  ozmn cbuk gcyoo bn 20 li haftalara kdar herrgun gun satdm gecmk bilmedi snra braktm saymayi ne sra dogurcm  vkit gldi catti
tarafından
Yok artık bırakdım şimdi günler hızlı geçmeye başladıya şimdide korkuyorum diyomki sezeryan yine sezeryan olcamm hayırrrr falan deyip duruyorum kendi kendime bakalım ne olcak
0 oy
tarafından
Cok az kalmis annesi gelir insalalh yavrun hayirlisiyla 
tarafından
inss cnm yaa allh razi olsnm ❤️
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ayni seyi bende dusunuyorum biran evvel sağlıkla gelsinler ınsallah 

Benim daha cok vaaaaarrr
tarafından
kc hftlksn cnm :)
(1,450 puan) tarafından
20+2 oldum canım yaaa daha yolum cok uzun
tarafından
oy aynnn yarim yol daha var ama tavsiyemdr gun sayma bn ilk 20 haftalara kdar hep gun saydim gecmek bilmedi saymayi braktim jet gbi geldi catti dgumum:)
(1,450 puan) tarafından
Tavsiyen doğru aslında böyle geçmek bilmiyor senin yavruşunda sağlıkla gelsin canım iyi geceler :)
tarafından
hepimiznki ins cnm sanada iyi gecelrr
0 oy
tarafından

Bende 37.6 yarın kontrolüm var herşey hazır temizlik bile yaptım bi heves yarın belki doğum yaparım die ama nerdeee hiç niyeti yok gibi benden sonra hamile kalanlar 36 37 de doğurdu ben kaldim:)

tarafından
aslnda gec klmdk daha vakitkerne varda biz sabrsz:)
tarafından
Aynen oyle galiba

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 186 göst.
0 oy
6 cevap 321 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,088 göst.
+2 oy
19 cevap 547 göst.