0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (458 puan) tarafından
Hiç birşey yemiyo bu ay hiç kilo almamış niye böyle oldu anlamış değilim sizde durum ne kızlar boyları ve kiloları ne durumda kaçta uyuyorlar gün içinde neler veriyorsunuz ..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benm oğlum 1 senedir ne alıyor ne veriyor 1 metre boyunda 14 kilo 29 aylık 
(458 puan) tarafından
Allah bagislasinn insallahh yavrunuzu
-Reklam-
0 oy
tarafından
25 aylık benimki cnm kilo boy gayet iyi 85 cm 12.5 kg yemek içme sıkıntısı  kendi alır dolaptan çekmeceden..süt içer her gün..uykusu da öğlen bir kere uyur akşam da 10dan sonra uyuturum
(458 puan) tarafından
Masallahh bebeğinize benimkide bı yese
tarafından
hiç iştahsızlık yaşamadık cnm iki kızmda da..bazı dönemlerde oluyor 2 yaş sendromlarında olabiliyor maalesef
(458 puan) tarafından
Çizgi.filmle yemek yiyo zorla ve 4 kasiktA artık istemiyo
0 oy
(518 puan) tarafından
Senin kizinin boyu kilosu nedir sen neler veriyorsun gun icinde
(458 puan) tarafından
Kızım 12 kilo boyu 90 cm
(518 puan) tarafından
Sordugun icin soyluyorum 28 aylik oglum 16 kilo boyunu hatirlamiyorum ama suan 96 99 arasi die tahmin ediyorum benimkide bisey yemiyir halankati yemiyor mesela
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Benim kızımda 28 aylık 10 kilo seninki 
(458 puan) tarafından
12 kilo
0 oy
(2,530 puan) tarafından
kızım ayın 7sinde 31 aylık olacak cnm benm kızım öglen cok zor uyuyor gecede zorlamaya başladı yemiyor içmiyor agzona saran seylerden yemek istiyor sadece ben atıyorum kurufasulye mi yaptım yogurda gizliyorum bezelye yı yogurt corbasına gizledim o gun nereye kadar böyle yapcam bilmyrm tek verdgmde tükürüyor cok ugrastryor video acmadan yemiyor onda bile zorla gun ııcnde cok cok kosturuyorum bide 1yasında kardesi var ..hem ona hem ona bazen cok veremiyorm yedigi kadar diyorum cnku cok yoruyor ..genelde su sekilde veriyorum sabah kahvaltı patates kızartması mrleemnnseklınde yumurta peynir yemez asla ,öglen corba yatmadan muhakk içirirm( ama 3gundır veremiyorm) corbanınnyannda varsa kofte snra bide eline elma veriirm tezgahtan gofret kapar babasının diyet biskuvısnı kapar biraz onları yer su veririrm ikisini yatırırm kalkıncada hemen yemek istemez yine corba yanında ayran kofte verrm veya hangi yemegı yaptysam yogurt cıkartıp arasına gizlerim ..ara ogunlerde pogaca verrm kakaolu süüt Kinder süt pudıng ..aksamda yine corba yada döner ..yatmadan süt içmek isterse tekrar süt meyvelerden meyve tabağı yaparım kuruyemiş verirm kefirr veririm .. evde yaptysam kek veririm ... kilosu 16.600 boyu en son 94 dü ..eger cok yerse bu tempoda 17 yı görüyoruz ama ara ara ..böyle cnm eger cocugun kılı almasını ve saglıklo gelişmesini istiyorsan feragat etcen kendinden cok fedakarlık gidiyor bunu unutma ben bu günlere zor getirdim 2senedir izinlym hep pesınde yim ..erken kalkarsa 10gibi gec kalkarsa 11den asagı yatmaz buda beni cok yorar ..öglende 3den önce yatmaz gec kalktıgı ıcın bazen de 1de uyur 2saat cok nadir uyur 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 497 göst.
28 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
29 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu