0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (456 puan) tarafından
Tatlı,hamur işi yemiyorum.Çok dikkat ediyorum ama şimdiden 2 kilo aldım.Korkuyorum çok kilo almaktan.Ne yapabilirim?Önerileriniz nedir güzel anneler?

5 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından

Kendini kasma derim en güzel zamanlarini kilo derdini takarak heba etme. Kilo elbet verilir ama tabii dikkat etmekte fayda var psikolojik anlamda rahatlamak adına.

Vakitsiz yemek, doyduğun halde aşırı yemek, paketli gıdalar, şekerli gazlı içecekler, hamur işleri gibi zararli olan şeyleri direk kesmek yerine aza indirgeyebilirsin. Ben hamileligimde diyetisyen ile ilerledim 20. Haftadan sonra. 3 ana 3 ara öğün şeklinde program yapmıştı. Ha ben harfiyen uymadim daha kaç kez hamile olucam deyip diyetisyenin hedef koyduğu 12 kiloyu aşıp 16 kilo aldım :Dd çünkü ben aşırı yiyodum canim sıkıldıkça :D ama verdim kendiliğinden gitti hemde. Su an doğum kilomunda altındayim. Ve ben hızlı kilo verebilen biri değilim normalde hep dikkat etmem gerekiyor. O yüzden benim yaptığım hataları yapmayarak az kilo alabilirsin:)

(456 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Ee normal değil mi daha çok kilo alacaksın
(456 puan) tarafından
Şimdiden 2 kilo almak korkuttu işte. Dikkat ettiğim halde nasil  oldu anlamadim
(1,502 puan) tarafından
Bunun senle ilgisi yok canım ben 20 kg aldım ve sezaryan oldum 25 kg verdim kafana takma sağlıklı beslenmeye ilaçlarını almaya devam et hepsi gidiyo haftan az değil 2 kg normal ç
(1,502 puan) tarafından
Millete bakma herkesin bunyesı farklı bir değil
0 oy
tarafından
Ben 13+3 66 kiloydum 61 e düştüm simdi geri 64 oldum mide bulantılarım başladı o kilo da gider kesin
(1,502 puan) tarafından
Almamış daha da veririm yazmış ne yapalım plaket mi verelim
tarafından
Ne diyosunuz ole bi amaçla mi yazdım ben sizlerde annesiniz alınır verilir ne var bunda ne büyütdünüz iyi özür dilerim o amaçla dememiştim ben zaten kilo alip vereceğim de sahip çıkacağım da bi çocuğum kalmadi
(456 puan) tarafından
Neden,ne oldu ki:(((
tarafından
Düşük yaptim kaybettim bebegimi
(456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ,çok üzüldüm:((En yakın zamanda hamile kalıp sağlikla kucağiniza alirsiniz insallah
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Kız şimdide kilo almayacaksın ne zaman alacaksın hayatının en güzel dönemi hamile kalsam da keşke varsın kilo alatom diyen kaç lafın vardır dert etme hamileliğin keyfini çıkar 
(456 puan) tarafından
Biliyorum tabi bazen düsününce kızıyorum kendime;ama burda 5-6 aylik olup 2-3 aldım diyenler çok.Belki de ondan korkuyorum
(3,146 puan) tarafından
Bünyen kilo almaya müsaittir canım bende 54 kilo ile hamile kaldım 62 kilo ile doğurdum belki 60dı dikkat ettiğim de oldu yediğimde hoş çok bulantılıydı beş ay ağzıma lokma girmedi ama :D
0 oy
(595 puan) tarafından
Hamilesin sen bacımsu o kadar kasma rahat ol illaki alacaksın hamileliğim boyunca hiç öyle aşırı dikkatli olmadım almayayım diye ama 14 kilo aldım 12si zaten direkt doğumdan sonra gitti geri kaldı 2 onu veremeden yine hamile kaldım kilo verilir merak etme bu güzel günlerinin tadını çıkarmaya bak böyle düşüncelerle zehir etme kendine hiç :) 
(456 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz:)Peki teşekkür ederim,rahat olmaya çalişacağim:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 497 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Magnolya (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mervisanne (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mervisanne (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.