0 oy
479 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (703 puan) tarafından
Oğlum 7 aylık sabahları erken kalkıp öğleye kadar uyumuyor bende bir türlü  erken kalkmaya alışamadım  verimli olmaya çalışıyorum ama bazen o oynarken uyuyup kalıyorum nasıl alıştınız erken kalkmaya

7 Cevaplar

0 oy
(3,136 puan) tarafından
7 ay olmuş şimdiye kadar alışmış olman lazım aslında canım. Bir hafta uyku düzenim bozulursa sonradan toparlayamıyorum. Gerçi sende bebek var sürekli uykusuz olduğundan alışman zor olabilir
(703 puan) tarafından
Oluyor cnn ama onada hak veriyorum oda ilgi istiyor kadın olmak gerçekten  çok zor
(3,136 puan) tarafından
Kadın olmak anne olmak ciddi anlamda zor kolay değil allah yardim ediyor  her şekilde yoksa bu kadar yükü kaldıramazdık herhalde
(703 puan) tarafından
Aynen cnn hepimize yardım.etsin allah özelliklede bana daha çok uykumu alsin:))
(3,136 puan) tarafından
Amin amin inşallah allah güç kuvvet versin uykuyu da senden uzak tutsun :)
(703 puan) tarafından
Amin inş cnm:))
-Reklam-
0 oy
(3,531 puan) tarafından

Valla oğlum baş baş bagryo gözümü kapatınca alışmadık mecburiyett:D

(3,531 puan) tarafından
Seni ki ne kadar canım
(703 puan) tarafından
7 buçuk olmak üzere benimki cnm
(3,531 puan) tarafından
Masaaalh canım:) o zaman Bnmkide mi konuşacak ayy o ayda
(703 puan) tarafından
Konuşur cnm bisey anlamasamda he oğlum he diyorum:)))
(3,531 puan) tarafından
Hahahaha:) Bnde bu taktiği kulllanirim:)
0 oy
tarafından
Öyle yada böyle alıştım işte artık geç vakite kadar yatamıyorum bile bazen çocuklar uyur saat 9.30 10 a kadar ben yatamam saat 6.30 7 dedinmi ayaktayım çocuklar uyanana kadar ev toplar kahvaltı hazırlarım iki çocuk olunca mecbur alıştım ")
(703 puan) tarafından
Bende öyle olmak istiyorum ya sabah erkenden  kalkıp  işleri halletmek  bebegimle kahvaltı yapmak ama olmuyor
tarafından
Bende anneme çok hayret ederdim sen böyle nasıl yaşıyorsun diye ama insan alışıyor muş ")
(703 puan) tarafından
Inş bend3 alışırım zamanla
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Uykuyu çok seven bir insan olarak mecburen yavrun için alışıyorsun. Akşam 23.00 oldu mu uyur düzenli kalkardım sabahları şimdi nerdee: ) Allah herşeyi düşünmüş öyle yaratmış kuzum, gece salgılanan sütte prolaktin hormonu var buda anneye enerji veriyormuş. Öyle öyle büyüyecekler alışacağız 
(703 puan) tarafından
Bnde çok seviyorum uykuyu canm  oynuyoruz bazen o uyuyor  öğlen  bu sferde ev işleri  yemek oluyor uyanıyor  yine oyun yemek akşam eşle ilgilen saat oldu 12 gece aralarda uyan sabah 7 de yine ayaktasin  herşeye rağmen çok güzel bir duygu umarım alışırım bnde
0 oy
tarafından
Bende ilk başlarda dayanamıyorum ama artık alıştım gözümü kapatsam kızım çığlık atıyor zaten mecbur uyanıyorum 
(703 puan) tarafından
Bnmki oynamaya devam ediyor bazen ama düşer  diye çok korkuyirkorkuyorum yada yuruteciylr bişey  yıkar diye
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Alisman lazm canm yoksa zorlanirsn aslnda bi iki kez sabh kalkip etrafa girip toplasan kahvalti yapsan rahat edip hep yaparsin ben 5 bucuk ta uyanym esime cay koyuyorm icip ise gdyor daha kapidan cikmadan buyuk kizim uyaniyor 18 aylk onunla ilglnyrm ustunu degsp az oynyrm etrafa giriyorm toplyrm bi aylk kzmi var emzrym uyutp kahvaltyi hazrlyrm yapp tezgahi bosaltym suan isim bitmis buyuk kizimin uyku vakti kucugunu de uyutp uyucam oglen bebegin uyursa uyu derim gece de ustten toparla etrafi sabah da gozune gelmez hem
(703 puan) tarafından
Ne güzel anlatmışsın cnn erken.toparlasam gözüme batmaz ama sanki sakız yapışmış gibi oğlanda odadan çıkınca ağlıyor başında dururken uyuyup kalıyorum
(3,084 puan) tarafından
Oylede zor bnm kucuk kiz da aglaynca dibinden ayrilamiyorm ama uyudugu an dakikasini degerledrym oglende uyurum ko aksam hemen uyumim esimle vakit gecirim die onla gecirip aksam da evi toplayp uyurum hangi odayi temzlycksen kendinle o odaya gotursen oda oda ayni odada olup temizlesen
0 oy
(526 puan) tarafından
Kızım 4 aylık saat 6 kalkıyor bende o saate sonra 8 kahvalti hazirliyom esim ise ben temizliğe öğlene kadar temizlik ondan sonra kizimla ilgileniyom seninki 7 aylık saat kacta uyanıyor ki

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 496 göst.
0 oy
26 cevap 539 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 437 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu

409,899 soru

12,323,762 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...