0 oy
303 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Doktorum 12. Haftada cinsiyet tahmini yaptı ama kesin bişey Diyemem dedi bugün gittiğimizde pipi gördük çok şaşırdım kendimizi kıza adapte etmiştik :)))) 

6 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından
Degise bilirde canım aman hayırlı evlat olsunda 
tarafından
Aynen öyle canım tek, sağlıklı olsun da ama çok şaşırdım :)
(168 puan) tarafından
Babası sevinmişti şimdi
tarafından
Babası cinsiyet ayrımı yapmaz doktor kıza, benziyo dediği zamanda çok sevindi şimdi de çok şaşırdı :))
(168 puan) tarafından
tabi kız erkek alahtan sağlıklı olsun yeter
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
Hayırlı evlat olsun da ne olursa olsun canım kızı erkeği hepsi evlat
(1,992 puan) tarafından
bana doktor kız dedi ama çevrem yanlış kesin erkek bu diyolar o yüzden iki isimde hazırladım kafamda :D
giysileri de beyaz fln öyle aldım da belli olmaz bakalm erkek gelir diye
tarafından
Ben şu an hiç bişey almadım detaylı ultrasona girdikten sonra almayı düşünüyorum canım :))
(1,992 puan) tarafından
anladım canım ben 27 hafta oldum o yüzden aldım daha alıncak var bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
tarafından
Evet canım alınacak hiç bitmiyor maalesef bir de geçen gün fiyat araştırması yaptım bebek malzemeleri bizimkilerden 10 kat daha fazla çok şaşırdım
(1,992 puan) tarafından
öyle canım başlangıç çok alma cabucuk büyüyolar diyo ablam  şükür benim ablamın  kızından var ordan baya faydası oldu  giysiden yana şanslıyız :D
0 oy
(15 puan) tarafından

Cnm özelemi gidiyorsun bana da 12 haftada kıza benzetti şuan 15 haftalık gidemedim daha merak ettim:D ilk bebegin mi ?

tarafından
Evet canım özele gidiyorum :)))
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Ayni durumu bende yasasim 16+2de kiz dendi  21+2 pipi gördük:)) şok oldum aglayacak gbi oldum. kiza alistrmistim kendimi kıyafet bile almistim ama sonradan dedim bebegim bu durumu hisseder ve uzulur kendimi erkek bebeğe alistrmaya çalıştım Allah sağlık versin inşallah cinsiyet önemli degil sadece alismislik oluyor.
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Küçük olduğu için değişebilir canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
0 oy
(3,696 puan) tarafından

Benim bi kızım var. Buna da ilk 20 haftaya kadar kız dendi.   Esim En basindan beri de hayirli ve saglikli olsun ama  erkek hissediyorum bence yanlış baktılar dedi durdu ☺️ 22.haftada erkek dedi çok sevindi. Içten içe çok istiyormuş erkek olmasını:) bakalım 2 haftaya kontrole gitcem onda ne diyecekler 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 753 göst.
12 Mart 2021 Diğer kategorisinde Kumsal1 (3,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 519 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 313 göst.

412,288 soru

12,411,220 cevap

44,845 kullanıcı