0 oy
1,189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,147 puan) tarafından
1 saat önce Oglum uyuyordu bizim yatakta yastıklar vardı yaninda nasıl onları aştı bilmiyorum yerdeki halıyı kaldırmıştım nasıl geçti de o boş zemine düştü bilmiyorum kafasının yani şişti kızlar bebeğime dua edin ne olur birşey olmasın keşke benim elim kolum kirilsaydi da o düşmeseydi eşimi bekliyorum hastaneye gitmek için, :((((

38 Cevaplar

0 oy
(2,334 puan) tarafından
Canım deme öyle şeyler öyle olacağını bilsen zaten bırakmazdın. Hiçbir şey olmaz Allah 'ın izniyle. Çok geçmiş olsun.
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
Birşey olmaz inşaAllah üzülme deme öyle Allah korusun
0 oy
(16,478 puan) tarafından
Ay bende yatağımda uyutuyorum o şekilde 7 aylık oğlum ama sürekli bakıyorum tabi korktum ya en iyisi yatirmamak çok geçmiş olsun kendine beddua etme bilemezdin ki 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Benim oğlumda düştü bu sabah aynı şekil oldu dün çok yorgundum piknikte uyanamadım bugün uyandım hep yarım uyanıktım yanıma aldım oynuyordu bende uzandım yastık koydum düştü ama yere çakılmadı bizde bişey yok şükür. Dünde yine bulaşıkları topluyordum piknikte oğlum da uyuyordu bulaşıklar oglumun yüzüne düştü bardak kaşık bıçak felan çok şükür yine hiç birşey olmadı o kadar da esirgiyorum.
0 oy
(795 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz canım melekler diremistr onu doktora goturdun mu
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun..ama öyle deme Allah korusun sen olmazan ona kim.bakar..

Böyle böyle büyüyecekler.. umarım.birsey yoktur. Hafif bı sisliktir .
0 oy
tarafından
Eğer kusmadıysa korkma canım benim oğlum da uyurken yataktan düşmüştü hastaneye götürdük doktor hemen kustu mu diye sormuştu
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Gecmis olsun kiyamm ya göz kaymasi kusma agliyorsa durmadan o zaman kork bide parmagini sag sol gotur eger takip ederse korkma 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
İnşallah biseyi yoktur canım öyle deme kim ister çocuğunun başına bişey gelmesini kendini suçlama 
0 oy
tarafından
Inşallah bi seyi yoktur canim oyle soyleme bilerekten yapmadinki
0 oy
tarafından
geçmiş olsun canım benim kizimda düştü limon kadar şişti inşaallah birşey olmaz Allah'ın izni ile
0 oy
(210 puan) tarafından
Canım Allah korusun öyle şeyler söyleme inşallah yoktur birşeyi uyumasına müsaade etme. Cocuktur düşebilir sen önlemini almışsın aşmış nereden bileceksin Allahın izniyle yoktur birşeyi kendini suçlama
0 oy
(658 puan) tarafından
Insallah bisey olmaz kuzum kendini uzme gecenlerde benim olanin kafasida yere deydi allaha cok sukurki bisey olmadi kusmasi falan olmadisa iydir insallah
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Canim isteyerek bilerek yapmamişsinki?neden boyle laflar ediyorsun..inşallah bir şey olmaz
0 oy
tarafından
Canım çok geçmiş olsun. Ana oyle kendine laf söyleme çünkü bilerek yapmadinki birde yastık faln koymuşsun ama ona rağmen düşmüş olacağı varmış demekki cnm Allah beterinden saklasın.. sana tavsiyem yerdeminderde uyut cnm 
0 oy
tarafından
Gttiniz mi cankm hastaneye
0 oy
(475 puan) tarafından
Canım bu kadar endişelenme melekler korur onu bedduaya ne gerek vardı öyle değiştir başlığı lütfen sana bişey olsa o bebiş nolcak Allah yavrunu sana bağışlasın
0 oy
(295 puan) tarafından
Rabbim şifa versin melekler korusun inşaallah bebeğini kendine öyle söyleyerek sıkma canını hiçbir anne istemez böyle olsun isteyerek yapmadınki ..sakin ol dua et canım..

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 430 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 969 göst.
0 oy
17 cevap 1,423 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 803 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sevgi guzel (92 puan) tarafından soruldu

408,972 soru

12,291,873 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...